رابطه حجاب با سلامت جسم و روان افراد درخانواده و اجتماع
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_428
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3758
نویسندگان
دانشگاه فرهنگیان
دبیر آموزش و پرورش شهرستان هرسین
دبیر آموزش و پرورش شهرستان هرسین
چکیده
مقدمه : بى تردید زندگى اجتماعى خواه بر استدلال عقلى و خواه برخواسته فطرى و خواه بر بنیان قراردادهاى اجتماعى بنا شدهباشد از تأثیر و تأثر متقابل افراد و عملکرد آنها تهى نیست. خوبى ها و زیبایى ها براى فرد و خانواده و جامعه مفید است و زشتى ها وبدىها نیز به همه زیان مىرساند و تأثیر خود را برسطح روان تمام اعضا و ارکان جامعه، به جاى مى گذارد.بیان مسئله: حجاب سبب متانت و ارزش زن و محفوظ ماندنش از طمع بیگانه و خطرات گوناگون میباشد. لذا با آمارهای قطعی ومستند نشان داده شده که با افزایش بی حجابی در جهان طلاق و از هم گسیختگی زندگی زناشویی در دنیا به طور مداوم بالا رفتهاست، به همین خاطر این نوشتار به ابعاد روحی و روانی حجاب پرداخته و سعی در تحلیل نگرشها نسبت به حجاب و سلامت روانیدر اجتماع دارد. اهداف: بررسی رابطه بین نگرش نسبت به حجاب و سلامت روانی و احیای ارزشهای اصیل اسلامی و فراخوانی زن و مرد مسلمان به تعقل و دریافتن حجاب مناسب و آفریدن روح تعهد نسبت به مسئله حجاب در افراد جامعه و توجه جدی و اساسی به مسئله حجابدر بعد روانی و تهیه طرحهای مناسب بر اساس بررسی ها و پژوهشهای متنوع و نیازسنجیهای لازم و ارائه نتایج حاصل از پژوهشحاضر به افراد جامعه و نسل جوان به منظور اجرای برنامهی اصلاحی و تربیتی با استفاده از روش تفاهم و مهرورزی و در آخر بررسیآثار و نتایج حجاب بر روح انسانها در آرامش دهی و آسودگی خاطر آناننتیجه: بنا بر نتایج حاصله پژوهش تأیید شد که هرچه نگرش انسانها نسبت به حجاب مثبت تر باشد به همان میزان آنان از سلامتروانی بهتری برخوردار هستند.کلیدواژه ها
حجاب ،عفاف،سلامت روان ،انسانمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.