بررسی مشکلات آموزشی درس کار و فناوری دوره اول متوسطه از نظر سرگروه های آموزشی استان خوزستان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی و روانشناسی آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران
- کد COI اختصاصی: PSCONF01_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3866
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد تحقیقات آموزشی، دبیر آموزش و پرورش
دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، دبیر آموزش و پرورش
چکیده
این پژوهش با هدف شناسایی مشکلات آموزشی و اجرایی برنامه درسی کار و فناوری از نظر سرگروه های آموزشی استان خوزستان پرداخته شده است. این پژوهش بر مبنای پارادایم کمی و با استفاده از روش تحقیق توصیفی موردی صورت گرفته، ابزار جمع آوری داده ها پرسشنامه ی محقق ساخته ی 19 سوالی 6 لیکرتی است. پایایی پرسشنامه 0/76 است. جامعه ی آماری پژوهش سرگروه های آموزشی کار و فناوری ادارات آموزش و پرورش استان خوزستان بود. نتایج حاصل نشان می دهند که مسائل و مشکلات آموزشی کار و فناوری در استان خوزستان عبارتند از: مشکلات حاد، عدم وجود امکانات و وسایل کمک آموزشی مرتبط با درس در مدارس، عدم وجود متصدی کارگاه در مدارس، عدم امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر تحصیلی (کارشناسی ارشد و بالاتر) در رشته های مرتبط برای دبیران مربوطه، کمبود اعتبار و سرانه برای خرید وسایل و امکانات کارگاهی، عدم برگزاری دوره های ضمن خدمت برای بروز کردن دانش دبیران، نارسا و مبهم بودن دستورالعمل ارزشیابی از فراگیران. مشکلات مهم: جایگاه نابرابر آن در برابر سایر دروس، عدم شناخت مدیران از برنامه درسی آن، نقص در آموزش های پیش از خدمت (دوران تحصیل در مراکز تربیت معلم و ...)، نبود فضای آموزشی متناسب با درس (کارگاه)، عدم توجه به تفاوت های منطقه ای در تدوین کتاب، کمبود نیروهای تخصصی و مرتبط با درس و استفاده از دبیران غیرمرتبط. مشکلات متوسط: ضعف در خواندن و نوشتن در دانش آموزان (علی الخصوص دانش آموزان دوزبانه و روستایی)کلیدواژه ها
برنامه درسی، کار و فناوری، مشکلات اجرائی، منابع انسانی، امکانات و تجهیزاتمقالات مرتبط جدید
- تاثیر طلاق بر افت تحصیلی دانش آموزان دختر دوره متوسطه دوم دبیرستان های استان کردستان، شهرستان بیجار
- مقایسه دانش آموزان دوزبانه و تک زبانه:تاثیرات زبانی بر ابعاد مختلف شناختی،هیجانی و تحصیلی
- مدیریت زمان در برنامهریزی آموزشی دانشگاهی و اثرات آن بر عملکرد تحصیلی دانشجویان
- بررسی تاثیر افسردگی و اختلالات افسردگی بریادگیری کودکان شهرستان دزفول
- نقش اعتمادسازی در افزایش کارایی مربیان پرورشی و تاثیر آن بر دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.