بررسی علل و روشهای نوین صهیونیسم جهانی در ترویج بی حجابی، چالش ها و راهکارها
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین همایش ملی فرهنگ عفاف و حجاب
- کد COI اختصاصی: HIJABC01_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 951
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه عمران و دبیر تشکل اسلامی سیاسی اساتید، واحد نقده، دانشگاه آزاد اسلامی نقده، ایران
عضو هیئت علمی گروه معماری، نقده، دانشگاه آزاد اسلامی نقده، ایران
چکیده
تصاحب منابع ثروت در کشورهای جهان سوم همواره انگیزه استعمارگران در استعمار این جوامع بوده است. تجمع ثروت عظیم انرژی در خاورمیانه و همچنین موقعیت استراتژیک آن، باعث گردیده کشورهای مسلمان هرگز از گزند و افات استعمارگران در امان نباشند. بررسی ها نشان داده است که اولین قدم در استعمار هر کشوری، تهاجم فرهنگی و از بین بردن فرهنگ کشور مستعمره می باشد و از آنجا که فرهنگ غالب در کشورهای خاورمیانه فرهنگ غنی اسلامی است و حجاب یکی از نمادهای بسیار محکم و قوی دین مبین اسلام می باشد، لذا ترویج بی حجابی در این جوامع همواره دستور کار استعمارگران در پروزه تهاجم فرهنگی بوده است. بعد از شکل گیری رژیم جعلی صهیونیستی و از طرف دیگر پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی که حامی و مدافع حقوق مستضعفین جهان می باشد، انگیزه ها و نیت تهاجم فرهنگی و اسلام ستیزی در دهه های اول قرن چهاردهم شمسی شکل جدید بخود گرفته است. هر چند ظاهر امر چندان تفاوتی ننموده باشد. مقاله حاضر به بررسی انگیزه های امروزی صهیونیسم جهانی در ترویج بی حجابی در کشورهای مسلمان پرداخته و در ادامه با معرفی اهداف، ابزار و روشهای نوین تهاجم فرهنگی، راهکارهای عملی و کاربردی در این زمینه آورده شده است.کلیدواژه ها
حجاب، استعمار، تهاجم فرهنگی، اسلام ستیزی، صهیونیسممقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.