مدل شرکت در مناقصات با استفاده از روش تصمیم گیری Fuzzy ELECTRE در انتخاب سبد پروژه های پیمانکاران عمرانی
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: ICCE10_0318
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1819
نویسندگان
استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه مهندسی و مدیریت ساخت
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده
شرکت های پیمانکاری عمرانی هر روزه با تعداد زیادی از مناقصات رو به رو می شوند که می بایستی جهت انتخاب و شرکت در مناقصات بهترین گزینه ها را از بین آن ها انتخاب کنند. این تصمیم مهم تابع عوامل زیادی از جمله شرایط پروژه های پیشنهادی، وضعیت شرکت و پروژه هایی که در دست دارد و غیره می باشد. همچنین محدودیت نیروی انسانی بخش مناقصات شرکت برای بر آورد هزینه ها، محدودیت منابع مالی و محدود بودن امکان تهیه ضمانت نامه های شرکت در مناقصه و نیز ملاحظات اقتصادی، اجازه شرکت در هر مناقصه ای را به شرکت نمی دهد. بنا براین لزوم وجود مدلی برای مدیریت پورتفولیوی پروژه ها در صنعت ساختمان سازی مشاهده می شود. لذا می توان دید که از یک طرف شرکت های پیمانکاری در صنعت ساختمان سازی با مسئله سبد پروژه و گزینش پروژه ها رو به رو می باشند و از طرف دیگر مدیریت پورتفولیوی پروژه قابلیت بسط و پیاده سازی در شرکت های ساختمان سازی را داشته و منطبق بر اهداف آنها می باشد. به همین دلیل در این تحقیق بر آنیم که به توسعه یک مدل تصمیم گیری جهت انتخاب پروژه های جدید در شرکت های عمرانی پروژه محور با رویکرد مبتنی بر مدیریت پورتفولیو بپردازیمکلیدواژه ها
مدل تصمیم گیری، روش Fuzzy ELECTRE ، مدیریت پورتفولیومقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.