بررسی وضعیت زیرساخت های فناوری لازم جهت پیاده سازی آموزش سیار. مورد مطالعه: آموزش و پرورش قزوین
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس ملی مدیریت و فناوری اطلاعات و ارتباطات
- کد COI اختصاصی: ICTMNGT01_157
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1575
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات
دانشیار دانشگاه پیام نور تهران، مدیریت بازرگانی
دکتری سیاست گذاری علم و فناوری
چکیده
پیشرفت های فناوری اطلاعات و ارتباطات تأثیر به سزایی در تمام جوانب زندگی ما گذاشته است. رشد شتابان فناوری های سیار و توسعه روز افزون بازار تجهیزات بی سیم و سیار سبب شده که افراد و سازمان ها به این فناوری ها روی آوردند. این پیشرفت های اخیر محیط تدریس و آموزش، محتوا و روش ها و مدیریت سیستم های آموزش و پرورش را نیز تحت تأثیر قرار داده اند. با استفاده از یک محیط آموزشی بی سیم، فراگیران و اساتید می توانند در هر زمان و هر مکان که بخواهند مطالب آموزشی را به همراه داشته و فراگیرند. آموزش سیار می تواند رویکردی از آموزش الکترونیکی باشد که در آن دستگاه های ارتباطی بی-سیم مورد استفاده قرار می گیرند. با پیشرفت تکنولوژی بی سیم در آموزش و پرورش شمار تحقیقاتی که تکنولوژی بی سیم و محاسبات سیار را با آموزش ترکیب می کند، رو به افزایش است. از سوی دیگر، محاسبات ابری جدیدترین فرآیند ارائه منابع محاسباتی به عنوان یک سرویس است. استفاده از رویکرد یکپارچه مبتنی بر پردازش ابری می تواند به عنوان راه حل دستیابی به دسترسی سریع به تکنولوژی و دسترسی به سرمایه های یک موسسه باشد. در این مقاله، با استفاده از آزمون آماری زیرساخت فناوری مورد نیاز جهت پیاده سازی این سیستم آموزشی در آموزش و پرورش شهر قزوین بررسی می شود.کلیدواژه ها
آموزش از راه دور، آموزش و پرورش، محاسبات ابری، ابزار سیار، آموزش سیار، زیرساختمقالات مرتبط جدید
- کارآفرینی در کتابخانه های عمومی با راه اندازی خدمات مشاوره اطلاعاتی و مشاوره خوانندگان
- متاورس: مباحثی از فرصت های حرفه ای و مشاغل در گستره فناوری نوین
- بررسی معماری و بلوغ کسب و کار رایانش ابری بر مبنای مدیریت امنیت اطلاعات در علم اطلاع شناسی (مطالعه موردی شرکت های دانش بنیان پارک فناوری ارتباطات و اطلاعات)(چارچوب همکاری های بین رشته ای و فرا رشته ای برای کارآفرینی دانش بنیان)
- ایجاد سازمان نظام مدیریت اطلاعات و دانش (نماد)
- لزوم توجه به فرصت های جدید بازارکار در محتوای درسی رشته علم اطلاعات و دانش شناسی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.