استفاده از روش تصمیم گیری چند معیارهSWOT در تعیین راهبردهای توسعه پایدارمطالعه موردی: منطقه زیرزمینی شهرسنندج
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: چهارمین همایش ملی سلامت، محیط زیست و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: HESD04_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 680
نویسندگان
کارشناس ارشد سنجش از دور و سامانه اطلاعات جغرافیایی
کارشناس ارشد صنایع، هئیت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه هرمزگان
دانشجو کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد بردسیر
دانشجو هوش مصنوعی دانشکده کامپیوتر دانشگاه هرمزگان
چکیده
به جای توسعه و رشد بی رویه شهر به صورت افقی، با توسعه میان افزار زیرزمینی که برخلاف سایر سیاست های توسعه شهری در بستر و با حضور شهروندان و واحدهای همسایگی صورت می پذیرد، می توان به توسعه پایدار شهری دست یافت. شهر سنندج به دلیل تک هسته ای بودن دارای مشکلات عدیده ای در مرکز شهر است. دو عامل مهم محدودیت های ژئومورفولوژیکی و اقلیم سنندج استفاده از فضاهای زیرزمینی در مرکز شهر جهت توسعه میان افزاری را بارز کرده است. هدف از این پژوهش بررسی مزایا و معایب ایجاد میان افزار زیرزمینی درCBD، ایجاد ماتریس پشتیبان تصمیم گیری و در نهایت تعیین بهترین راهبرد می باشد. بررسی هایی به منظور پتانسیل سنجی و تدوین راهبردی برای توسعه میان افزاری زیرزمینی بر روی عوامل داخلی و خارجی محیط به عمل آمد و فهرستی از نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدیدها مورد شناسایی قرار گرفت. با توجه به مقادیر کمی استخراج شده از جدول برنامه ریزی، بهترین راهبردSOشناسایی شد که بر این اساس با ایجاد فضاهای زیرزمینی و قرار دادن انواع کاربری ها در آنجا می توان با بهره گیری از نقاط قوت و به منظور سود بردن از فرصت ها استفاده کرد. بهره گیری از پتانسیل های طبیعی مورفولوژیکی، تمرکز خدمات اقتصادی و ااجتماعی و علاقه رجوع مردم به این ناحیه و بهره گیری هدفمند از وجود تاسیسات در این ناحیه می تواند به موفقیت این طرح کمک نماید. شرایط محیطی و انسانی دائما در حال تغییر است در نتیجه راهبردها نیز در مقیاس زمانی باید دائما تعدیل و سازگار شوند.کلیدواژه ها
توسعه پایدار، میان افزار، ماتریس سوات، راهبرد تهاجمی، سنندجمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.