رادار روزنه مصنوعی وارون( ISAR)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TDCONF01_134
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2736
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی میرعارفین

دانشگاه صنعتی مالک اشتر

محمد مهدی نژاد نوری

دانشگاه صنعتی مالک اشتر

علی جبار رشیدی

دانشگاه صنعتی مالک اشتر

چکیده

جهت مقابله با تهاجم دشمن، اولین ابزار شناخت هدف است. اگر هدف هواپیمایی باشد که به قصد انجام عملیات در حال نزدیک شدن به مواضع کشور است، تنها دانستن موقعیت آن کافی نیست، بلکه اطلاع از سرعت، شتاب و دیگر مشخصات راداری آن دید بیشتری برای شناخت آن خواهد داد. اگر بتوان به طریقی نوع هواپیما را تشخیص داد و یا اینکه حتی تصویری مبهم از هواپیما داشت، می توان مشخصات حمله جاری را تخمین زده و روش مناسبی برای دفاع در مقابل آن انتخاب کرد. یکی از ابزاری که امروزه در تصویربرداری راداری استفاده می شود، استفاده از روش های روزنه مصنوعی است. رادارهای روزنه مصنوعی شامل دو دسته اصلی SAR و ISAR هستند. SAR عموما برای تصویربرداری از زمین و ISAR در تصویربرداری از اهداف هوایی و دریایی کاربرد دارد. در صورتیکه قابلیت تهیه تصویر راداری به رادارهای پدافندی اضافه شود، مدیریت پدافند انتخاب بهتر و دقیق تری برای مقابله خواهد داشت.

کلیدواژه ها

رادار، روزنه مصنوعی،SAR, ISAR ، حد تفکیک بالا

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.