مقایسه روش های شناسایی جوامع دارای علاقمندی مشترک در شبکه های اجتماعی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی پیشرفت های تکنولوژی در مهندسی برق، الکترونیک و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: TDCONF01_036
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 895
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزانه قزاقی

دانشجوی کارشناسی ارشدگروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مهدی خلیلی

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

اکبر فرهودی نژاد

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

چکیده

شبکه های اجتماعی اینترنتی بعنوان پایگاه بزرگ کاربر و فعالیت بالای کاربران، فرصت های زیادی برای شرکت ها فراهم می کند تا بشکل موثری به یک گروه بزرگ مخاطب (از مشتریان بالقوه) دست یابند. از طرف دیگر، این گروه مخاطب می تواند اطلاعات در خصوص محصولات/ خدمات تولید شده توسط این شرکت ها را نشر دهد.یک مساله مهم در کاربرد تبلیغات هدفمند و بازریابی ویروسی در شبکه های اجتماعی شناسایی کارای جوامع همفکر با علاقمندی های مشترک در شبکه های اجتماعی بزرگ است. چنین جوامعی در حالت ایده آل می بایست در برگیرنده کاربرانی از جمعیت شناختی درست باشند که همچنین بخوبی با یکدیگر در ارتباطند(متصلند). اهمیت شناسایی درست گروه جمعیت شناختی از این روست تا مطمئن باشیم که مخاطب و محصول بدرستی نظیر شده اندو ارتباط این گروه فرایند تبلیغات شفاهی را ساده می کند. علاوه بر کاربرد در تبلیغات و بازاریابی، چنین جوامعی همچنین برای مبارزه با تروریسم و اهداف مدلسازی اپیدمی(همه گیری) کاربرد دارند. در این مقاله برخی از رویکردهایی که به شناسایی جوامع با علاقمندی مشترک می توانند رهنمون شوند، ارائه می شود.

کلیدواژه ها

تحلیل شبکه های اجتماعی، تشخیص جامعه، علاقمندی مشترک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.