بتن و توسعه پایدار
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی شهرسازی، مدیریت شهری و توسعه پایدار
- کد COI اختصاصی: UUSD01_0528
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1201
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه علوم و تحقیقات خراسان جنوبی، مشهد، ایران.
دانشجو کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه علوم و تحقیقات خراسان جنوبی، مشهد، ایران.
استادیار دانشگاه علوم و تحقیقات خراسان جنوبی.
چکیده
به دلایل مختلف توسعه صنعت بتن پایدار نمی باشد. اول اینکه این صنعت حجم زیادی از مواد خام کره زمین را مصرف می کند ثانیا سیمان پرتلند به عنوان چسباننده اصلی بتن سهم عمده ای در تولید گازهای گلخانه ای دارد که باعث افزایشدمای کره زمین شده است و ثالثا بسیاری از سازه های بتنی بدلیل دوام کم بر تولید بتن حاصل از منابع طبیعی اثر منفی دارند . میانگین عمر مفید ساختمان ها در کشورهای جهان حدود 04 سال است و عمر ساختمان ها در ایران 34 سالبرآورد شده است و با توجه به این که 22 درصد بافت شهری در کشورهای جهان فرسوده هستند، احداث ساختمان های جدید موجب تولید مقدار زیادی نخاله های ساختمانی خواهد شد. دفع این مواد علاوه بر مسائل اقتصادی باعث آلودگیهای زیست محیطی شده و به صرفهجویی در استفاده از منابع ملی کمک خواهد کرد. یکی از مصالح ساختمانی درنخالههای ساختمانی که پتانسیل خوبی برای بازیافت را دارا میباشد بتن است. بتن ضایعاتی را میتوان دوباره خرد نموده، و به عنوان سنگدانه در ساخت بتن استفاده کرد. و همچنین میتوان ضایعات شکسته شده بتن را به عنوان مصالح بسترراهسازی و ... استفاده نمود. در پژوهش حاضر به بازیافت بتن و استفاده دوباره از آن در فعالیتهای عمرانی پرداخته شده استکلیدواژه ها
بتن، بازیافت، توسعه پایدار، روسازی، سنگدانه، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- Green Infrastructure in the ۱۵ -Minute City: Ecological Resilience and Urban Sustainability
- مروری بر معماری آب انبارها ( نمونه موردی آب انبار شش بادگیر یزد)
- معماری بیونیک
- Urban Lighting and Perceptions of Safety: Impacts and Innovations
- تحلیل انرژی نهفته در چرخه عمر ساختمان با تمرکز بر اجزا، تاثیرات زیستمحیطی و راهکارهای بهینهسازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.