محاسبه و تحلیل شاخص بهره وری کل عوامل تولید با رویکرد مدیریت هزینه در صنایع خودروسازی (مطالعه موردی: سالن رنگ کرمان موتور)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مدیریت هزینه
- کد COI اختصاصی: CMNC04_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1320
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمان
دکترای اقتصاد تولید و مدیریت، دانشگاه پیام نور کرمان
دکترای مدیریت دولتی، دانشگاه پیام نور
چکیده
تغییرات دوره های متوالی تولید ناخالص ملی هر کشور بیانگر رشد اقتصادی و سطح رفاه می باشد و رشد آن سبب تسریع رشد اقتصادی و سطح رفاه اجتماعی می گردد. نظر به اهمیت توسعه ی بخش خودرو در صنعت و اقتصاد ملی، همچنین ضرورت سنجش عملکرد این صنعت جهت برنامه ریزی بهبود کارایی، بهره وری و مدیریت هزینه به منظور رقابت پذیر نمودن تولیدات، پژوهش حاضر در سال 1392 با هدف محاسبه و تحلیل بهره وری کل عوامل تولید و مدیریت هزینه سالن رنگ زیرمجموعه کرمن خودرو با بهره گیری تکنیک منعطف و کاربردی شاخص بهره وری مالم کوئیست و تحلیل فراکیر داده ها صورت پذیرفت. آمار و اطلاعات مورد نیاز تحقیق، از طریق مطالعات اسنادی، انجام مصاحبه و برگزاری نشست های تخصصی با کارشناسان واحدهای مربوطه، جمع آوری گردید. استخراج شاخص بهره وری مالم کوئیست پس از همگن سازی داده ها در چهار گروه نهاده و یک ستانده و محاسبات در 14 دوره ی زمانی با نرم افزار تخصصی DEAP صورت پذیرفت. یافته ها نشان داد تغییرات بهره وری دوره ی زمانی مطالعه به لحاظ شاخص بهره وری مالم کوئیست با میانگین 0/960 پسرفت داشته. این به دلیل افزایش مصرف انرژی، هزینه تعمیر و نگهداری و هزینه مواد اولیه است. در پایان به کمک یافته های کمی و تحلیل نتایج کیفی، پیشنهادهای کاربردی و پژوهشی جهت بهبود عملکرد و مدیریت هزینه ها به مدیران، پژوهشگران و سیاست گزاران ارائه گردید.کلیدواژه ها
خودرو، بهره وری، مدیریت هزینه، تحلیل فراگیر داده ها، مالم کوئیستمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.