عوامل مؤثر بر رضایتمندی عمومی از رانندگان پایانه های مسافربری (مطالعه موردی در سال 93 شهرستان اراک)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: AMACONF01_057
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 652
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی دستور

جانشین مرکز علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان مرکزی

محمدرضا روشن

کارشناس آموزش مرکز علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان مرکزی

عین الله جمشیدی نسب

کارشناس دانشجویی مرکز علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان مرکزی

چکیده

امنیت اجتماعی در حمل و نقل جاده ای از مقوله های مورد بحث برای مسئولان و کارشناسان بوده است و اعتماد عمومی به حمل و نقل عمومی در جاده کارکردهای بسیار زیادی چه از لحاظ وجهه اجتماعی یا اقتصادی و ... هم برای رانندگان ، هم مردم ، تعاونی یا پیمانکاران ، استراحتگاهها و ... در پی دارد و چنانچه در سطح وسیع و کلان به موضوع بنگریم صرفه جویی های بسیاری برای حکومت خواهد داشت لذا ضروری به نظر میرسد توجه به بالا بردن رضایتمندی عمومی مسافران ، استقبال آنان را به بهره مندی از وسایل حمل و نقل گروهی افزایش می دهد. مسئله ای که یک محقق را بر آن می دارد که دست به تحقیق و پژوهش بزند مشاهده مسئله یا مشکلی در آن حوزه تحقیق می باشد.در این تحقیق نیز محقق با بررسی وضعیت مراوده یا برخورد اجتماعی رانندگان پایانه های مسافربری جاده ای ، نحوه گزینش رانندگان ، نظارت بر حسن انجام کار، امانت داری و احساس مسئولیت، نوع رفتار که با شهروندان از خود بروز میدهند ، مشاهده کمبود و نقایصی و به طور کلی مشاهده مشکلاتی مشغول انجام چنین پروژه ای شددر این پژوهش رفتار اخلاقی رانندگان پایانه های مسافربری جاده ای و تأثیر آن بر رضایتمندی عمومی مورد ارزیابی قرار گرفت و طرح 4 فرضیه با استفاده از روش پیمایش و با توزیع پرسشنامه سوالات مرتبط به جامعه هدف ارائه گردید.در این پژوهش پیشینه مطالعات صورت گرفته در این حوزه که به تحلیل کشانده شده درج جامعه آماری مورد استفاده در این تحقیق کل مسافران تعاونی های مسافربری در حوزه جغرافیایی جاده اراک تهران در بازه زمانی 6 ماهه اول سال 93 می باشد که فرضیه های ارائه شده با استفاده از روشهای آماری و نرم افزار SPSS تحلیل و به اثبات رسیده و است.

کلیدواژه ها

رضایتمدی عمومی ؛ پایانه مسافربری ؛ اخلاق فردی ، رانندگان جاده ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.