بررسی عملکرد انواع پیلهای سوختی در تولید انرژی پاک
- سال انتشار: 1394
- محل انتشار: هفتمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر، پاک و کارآمد
- کد COI اختصاصی: WINDCONF07_087
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1088
نویسندگان
آموزشکده فنی و حرفه ای سما،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر،ماهشهر،ایران
چکیده
تأمین انرژی در طول تاریخ یکی از اساسی ترین نیازهای بشر بوده است. نحوه حصول انرژی به نوعی با تمدن و پیشرفت تکنولوژیکی جامعه رابطه تنگاتنگی دارد. به عنوان مثال اختراع موتور بخار تأثیر شگرفی بر پیشرفت های صنعتی در کل دنیا گذاشت. البته در حال حاضر و با توجه به مسائلی چون نگرانی درباره آینده سوخت های فسیلی و از طرفی آثار زیان بار و جبران ناپذیر گازهای حاصل از احتراق بر محیط زیست، روند توسعه و تحقیقات به سمت بکار گیری منابع تأمین انرژی های جایگزین سوق یافته است. پیل سوختی وسیله ای نوید بخش می باشد که می تواند به جایگزینی مناسب برای مبدل های انرژی حال حاضر شود. نداشتن مشکلات زیست محیطی و بازده بالا، سبب شده است که بتوان از پیل سوختی استفاده های گسترده ای کرد. برای ورود یک تکنولوژی و محصول به بازارهای جهانی، برتری در بلوغ تکنولوژی، میزان سود دهی و بازدهی عوامل تعیین کننده ای می باشند. شاید بتوان گفت که تکنولوژی پیل سوختی از مرحله جنینی عبور کرده و وارد مرحله رشد و انتشار تکنولوژی رسیده باشد. حال این که موتورهای احتراق دارای تکنولوژی بالغی می باشند و خارج کردن آن از بازار، نیازمند بهبود فرایند، اقتصادی شدن آن و سهولت در مسائل جانبی چون تامین و نگهداری خوراک، مدیریت آب وگرما، ساخت پیل و کاتالیست پیل سوختی و ... می باشد. پیل سوختی مانند کارخانه ای است که ورودی آن سوخت و خروجی آن الکتریسیته می باشد. مشابه کارخانه، تا زمانی که خوراک وارد می شود، محصول (الکتریسیته) تولید می شود. این نکته مهم، اساس تفاوت پیل سوختی و باتری است. پیل سوختی با تولید الکتریسیته مصرف نمی شود، یک کارخانه به معنای واقعی است که انرژی شیمیایی ذخیره شده را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. در این مقاله در خصوص عملکرد و انواع پیل های سوختی و موارد کاربرد آن ها بحث می گرددکلیدواژه ها
پیل سوختی، انرژی، واکنش الکتروشیمیاییمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.