عوامل مؤثر بر توسعه مشتریمداری در مؤسسه کنترل و گواهی بذر و نهال استان خوزستان

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری
  • کد COI اختصاصی: ICSDA01_0216
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 525
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی پژوهان

کارشناس ارشد مدیریت کشاورزی

احمدرضا عمانی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

نوید حبیبی قهفرخی

کارشناس ارشد مدیریت کشاورزی

چکیده

پژوهش حاضر با هدف کلی تحلیل عوامل مؤثر بر توسعه مشتری مداری در مؤسسه کنترل و گواهی بذر استان خوزستان انجام شده است. روش پژوهش، پیمایشی و از نوع همبستگی و علی ارتباطی میباشد. جامعه آماری این تحقیق گندمکاران بذری - استانخوزستان بودند 0011=N . جهت نمونهگیری از روشهای تصادفی طبقهای چندمرحلهای استفاده شد. با توجه به تعداد نفرات جامعه مورد بررسی، تعداد نمونه بر اساس فرمول کوکران 001= n نفر تعیین گردید. ابزار مورد استفاده برای گردآوریاطلاعات پرسشنامه بود که از لحاظ روایی و پایایی در سطح مطلوب بودهاست. بر اساس نتایج حاصل بین منابعاطلاعاتی،مشارکتاجتماعی، منزلتاجتماعی، فاصله مزرعه تا مرکز خدمات، آگاهی از میزان خدمات ارائه شده از سوی مؤسسه، میزان تأثیر کلاسها در آموزش و نوع زراعت گندم با متغیر وابسته با اطمینان 99 درصد رابطه مثبت و معنیداری به دست آمد. همچنین بین متغیرهای فاصله مزرعه تا مرکز خرید، درآمدغیرکشاورزی، نوع نظام بهرهبرداری و نوع نظام زراعی با متغیروابسته با اطمینان 99 درصد رابطه مثبت و معنیداری به دست آمد. نتایج حاصل از رگرسیون گامبهگام نشان داد متغیرهای، منابع اطلاعاتی، میزان تأثیر کلاسها در آموزش، فاصله مزرعه تا مرکز خرید بذر و نوع نظام بهرهبرداری 95 درصد از تغییراتمتغیر وابسته را تبیین کردند. همچنین نتایج تحلیل عاملی مربوط به گویههای عوامل مؤثر بر مشتریمداری منجر به استخراج پنج عامل شد. این عوامل به ترتیب اهمیت عبارتند از: فعالیتهای آموزشی و مشاورهای، صلاحیتمداری در کارشناسان رضایتمندی از تعامل با کارشناسان، کاهش بروکراسیاداری و ارائه خدمات فنی زراعی که در مجموع59/98درصدواریانس کل موانع را تبیین کرد

کلیدواژه ها

استان خوزستان، مؤسسه کنترل وگواهی بذر، مشتری مداری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.