بررسی تأثیر پدیده خوردگی در روند تغییر جابه جایی سکوی جکتی SPD1 تحت بارگذاری توأم امواج و جریان 100 ساله خلیج فارس

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین کنگره بین المللی سازه ، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU02_0465
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 675
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین رزاقی کلجاهی

کارشناس ارشد سازه های دریایی، دانشکده فنی و مهندسی عمران، دانشگاه تبریز

محمدعلی لطف اللهی یقین

استاد سازه های دریایی، دانشکده فنی و مهندسی عمران، دانشگاه تبریز

حمید احمدی

استادیار سازه های دریایی، دانشکده فنی و مهندسی عمران، دانشگاه تبریز

چکیده

در تحقیق حاضر به بررسی تأثیر پدیده خوردگی در روند تغییر جابه جایی سکوی جکتی SPD1 تحت بارگذاری توأم امواج و جریان 100 ساله خلیج فارس در دو جهت اعمال نیروهای محیطی از سمت غرب به شرق و جنوب به شمال در نرم افزار تخصصی SACS پرداخته شده است که نتایج حاکی از روند صعودی میزان جابه جایی سکو در شش رأس آن بوده و این روند با گذر زمان محسوستر از قبل شده است. برای بررسی دقیقتر موضوع مورد نظر مقایسه ای بین نتایج به دست آمده از دو حالت جهت اعمال نیروهای محیطی صورت گرفته است که نتایج حاکی از اهمیت جانمایی سکو در قبال نیروهای محیطی همزمان با اعمال فرض خوردگی مطابق آییننامه کارهای دریایی ایران در روند نتایج به دست آمده در جابه جایی سکوی مورد نظر میباشد. در هر دو حالت میزان بیشترین جابجایی مربوط به رأس پنجم بوده ولی روند تغییرات در هردو حالت با یکدیگر متفاوت بوده و میزان روند افزایشی برای هریک از حالات برای هریک از رئوس متفاوت بوده و نتایج حاکی از کمتر بودن میانگین تغییرات و روند صعودی در حالت دوم نسبت به حالت اول و اهمیت موضوع تقارن سکو در جهت نیروهای محیطی اعمالی در هنگام بررسی نتایج روند جابه جایی سکو در هنگام خوردگی میباشد.

کلیدواژه ها

سکوی جکتی، خوردگی، جابه جایی، موج و جریان، نرم افزار SACS

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.