ارزیابی کارایی شعب بانک با تکنیک تحلیل پوششی داده ها به کمک نرم افزار GAMS
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحلیل پوششی داده ها
- کد COI اختصاصی: DEA06_234
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 900
نویسندگان
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، دانشکده مهندسی صنایع، تهران، ایران.
استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، دانشکده مدیریت واقتصاد، تهران، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم و تحقیقات ، دانشکده مدیریت واقتصاد، تهران، ایران
چکیده
در این کار تحقیقاتی ارزیابی کارایی 25 شعبه از شعب بانک در بازه زمانی سال 1392 مورد مطالعه قرار گرفته است. به منظور دستیابی به این هدف از تکنیک تحلیل پوششی داده ها تحت برنامه ریزی خطی و با بهره گیری از مدلهای بازده ثابت (CCR) و متغیر (BCC) پوششی خروجی محور در محیط نرم افزار GAMS استفاده شده است. متغیر های مورد استفاده شامل دو گروه داده و ستاده می باشند، که داده های ورودی عبارتند از تعداد کارکنان(تعداد نیروی انسانی شاغل در شعبه)، هزینه های عملیاتی(اداری و پرسنلی) و سایر هزینه ها(سرمایه ای و سود پرداختی) می باشند. خروجی ها شامل سود حاصل از کارمزدها، تجهیز منابع(میزان سپرده های جذب شده) تخصیص منابع(تسهیلات جاری، داخلی و ...) و خالص در آمدهای مشاعی تعیین شدند. با استفاده از مدل BCC منبع ناکارایی فنی شعب ناکارا تعیین گردید. با بهره گیری از مدل کارایی غیر افزایشی (NIRS) و مقایسه اندازه ی کارایی حاصل از این مدل با میزان کارایی حاصل از مدلهای CCR و BCC منبع ناکارایی مقیاس شعب ناکارا مشخص گردید. همچنین نتایج تحقیق نشان داد که میانگین کارایی فنی در شعب منتخب 64 % و میانگین کارایی مقیاس 77 % می باشد.کلیدواژه ها
کارایی شعب، تحلیل پوششی داده ها، مدل های بازده ثابت، متغیر و غیر افزایشی و GAMSمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.