انتخاب تامین کنندگان کالا با استفاده ازروش DEA و PROMETHEE (مطالعه موردی)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحلیل پوششی داده ها
- کد COI اختصاصی: DEA06_168
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 726
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، گروه مدیریت، نجف آباد، ایران
استادیار،دانشگاه اصفهان،گروه مدیریت ،اصفهان،ایران
چکیده
شرکت های تولیدی به عنوان یک واحد اقتصادی، برای استفاده بهینه از منابع موجود، ناگزیر از به کارگیری تجزیه و تحلیل های کارآیی می باشند . داشتن سطح بالایی از کارآیی با انتخاب صحیح تامین کنندگان مواد اولیه شرکت ها ،آنها را در پایین آوردن هزینه ها و دستیابی به سود بیشتر یاری می رساند. هدف این تحقیق، مقایسه رتبه بندی تامین کنندگان شرکت فولادسازان گابین با استفاده از روش های تحلیل پوششی داده ها (DEA) و (PROMETHEE) می باشد. در این پژوهش با مصاحبه با مدیران شرکت ،شاخص های قیمت(هزینه )، موقعیت جغرافیایی ، ظرفیت تولید،سطح کیفیت ،تاخیر در تامین سفارش(دیرکرد) از میان 23 شاخص دیکسون انتخاب و داده های مورد نیاز در یک بازه یک ساله در سال 1392 جمع آوری گردید . سپس با استفاده از روش های ذکر شده، سه تامین کننده شرکت موردرتبه بندی قرار گرفتند، نتایج تحقیق حاکی از آن است که تفاوت معناداری در اولویت بندی صورت گرفته توسط دو روش وجود ندارد .برای انجام محاسبات از نرم افزارهای Decision Lab و Frontier Analyst استفاده شده است.کلیدواژه ها
انتخاب تامین کننده، PROMETHEE، DEAمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.