محاسبه شاخص بهره وری مالمکوئیست پیاده سازی گمرک الکترونیک در ایران از سال 1392
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحلیل پوششی داده ها
- کد COI اختصاصی: DEA06_113
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 515
نویسندگان
کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، گروه ریاضی ، زاهدان، ایران.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، گروه ریاضی ، زاهدان، ایران.
کارشناس ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، گروه ریاضی ، زاهدان، ایران.
کارشناس ارشد ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، گروه ریاضی ، زاهدان، ایران.
چکیده
یکی از کاربردی ترین روشهای ارزیابی عملکرد، استفاده از تکنیک تحلیل پوششی داده ها (DEA) می باشد. نرم افزار Asycuda World سامانه جامع مبتنی بر وب که در بسیاری از کشور ها در حال استفاده می باشد و اما بنا بر دلایل خاص در کشور ایران، از جمله هزینه بر بودن قرار داد پشتیبانی و با توجه به اینکه در صورت بروز هر گونه تحریم و قطع احتمالی ارتباط نرم افزار عملا تمام رویه های گمرکی به صورت کامل به مخاطره می افتد، امکان اجرا و پیاده سازی آن وجود نداشت لذا با توجه به دلایل فوق طرح بومی سازی آن توسط گمرک ایران اجرا گردید. در این مقاله محاسبه شاخص بهره وری مالمکوئیست، پیاده سازی سامانه هوشمند گمرکی برای اولین بار در ایران مورد بررسی قرار گرفته است. در این مقاله دیدگاه مدیریت فن آوری اطلاعات مد نظر قرار داده شده است. داده های قبل و بعد از پیاده سازی سامانه هوشمند با استفاده از مدل مجموعه وزن های مشترک که مدلی واقع بینانه گر در تحلیل پوششی داده ها می باشد مورد برر قرار گرفت. نتایج نشان از پیشرفت بهره وری پس از پیاده سازی سامانه فوق در ایران دارد.کلیدواژه ها
ارزیابی عملکرد، فن اوری اطلاعات، سامانه هوشمند گمرکیمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.