بررسی اهداف کلان پدافند غیرعامل در کاربری های مسکونی شهر بجنورد توسط نرم افزار تحلیل آماری SPSS

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: EICONF01_126
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1033
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید گلزار

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی آمایش سرزمین- دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، ایران

علیرضا عباسی

استادیار گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد .ایران

مهری اذانی

استادیار گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، ایران

چکیده

مبحث پدافند غیرعامل یکی از راهبردی ترین موضوعات مطالعات در برنامه ریزی کاربری اراضی شری است. جوامع انسانی همواره تحت الشعاع مسکونی با درنظر گرفتن اصول پدافند غیرعامل در حفظ جان و مال افراد جامعه ضرورت دارد، چرا که بیشترین تجمع انسانی در این کاربری تعریف می شود. ضمن اینکه این مهم در تحقیق اهداف به نوعی همگام با طبیعت و حافظ منابع زیست محیطی عمل کرده و به نوعی باعث بازدارندگی هر گونه بحران انسان ساز می گردد. نگاه جامع و خردمندانه به اصول پدافند غیرعامل در واقع راهی است به سوی تحقیق اهداف کلان آن و نهایتاض آمایش سرزمین. هدف از این پژوهش، بررسی اصول و اهداف پدافند غیرعامل در کاربری های مسکونی شهر بجنورد می باشد. روش گردآوری اطلاعات: از مطالعات میدانی و کتابخانه ای جهت گردآوری اطلاعات استفاده شده است. روش پژوهش: بر اساس هدف، کاربردی و بر اساس ماهیت، توصیفی تحلیلی می باشد و توسط نرم افزار تحلیل آماری (SPSS) بررسی ها انجام گردیده، تا نهایتاً منجر به پاسخی صحیحی جهت اثبات فرضیه پژوهش گردد. از مهمترین یافته های این پژوهش می توان به مواردی همچون، میزان توجه به اصول پدافند غیرعامل در راستای تحقیق اهداف کلان آن، در کاربری های مسکونی شهر بجنورد نام برد، که این خود به نوعی در راستای توسعه پایدار و آمایش سرزمین می باشد.

کلیدواژه ها

کاربری مسکونی، پدافند غیر عامل، بحران ،تحلیل آماری (SPSS)، آمایش سرزمین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.