مروری بر روشهای طراحی باتنتها موبایل مبتنی بر سیستم عامل اندروید

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های مهندسی رایانه
  • کد COI اختصاصی: RCEITT01_218
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1297
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهام عابد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات - شبکههای کامپیوتری دانشگاه گیلان

رضا ابراهیمی آتانی

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان

چکیده

با افزایش نرخ رشد استفاده از گوشی های هوشمند، روزانه شاهد بدافزارهایی هستیم که با قرار گرفتن بر روی آنها اطلاعات محرمانه آنها از قبیل اطلاعات مالی و تراکنش های بانکی موبایل، اطلاعات تماس و حتی پیامک ها را به سرقت می برند. یکی ازمهم ترین آسیب هایی که بدافزار ها می توانند در موبایل ها ایجاد نمایند تشکیل بات نت های موبایل است. طبق آمار منتشر شده درسال 2112 در سایتF-secureاز هر 5 تهدید بد افزاری روی موبایل یکی از آنها مربوط به تهدید ایجاد باتنتها بوده است. F-secure واژه موبایل باتنت اشاره به گروهی از گوشیهای هوشمند تحت نفوذ دارد که از راه دور توسط مدیر بات از طریق کانال فرمان وکنترل برای انجام فعالیت مخربانه کنترل میشود. هم چنین از میان سیستم عامل مختلفی برای موبایل، اندروید محبوبترین هدف حمله برای مهاجمان است زیرا این سیستم عامل کد باز است. در این مقاله به بررسی آسیب های سیستم عامل اندروید وطرح های جدید ارایه شده بات نت های موبایل مبتنی بر سیستم عامل اندورید از سه جنبه انتشار، کانال فرمان و کنترل وتوپولوژی باتنت ها پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

باتنت موبایل، اندروید، بدافزار، دفاع، کانال فرمان و کنترل

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.