بررسی اجمالی متریک های نرم افزاری و خودکارسازی تست

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های مهندسی رایانه
  • کد COI اختصاصی: RCEITT01_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 784
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسماء میر شکاری

چکیده

تست نرم افزار فرآیندی است که طی آن خطاهای یک برنامه ی کاربردی کشف و رفع می شود.اما روندتست نرم افزار تنها محدود به یافتن خطاهای برنامه نمی شود، تست برای تعیین میزان کیفیت برنامه وهمچنین میزان سازگاری وپاسخگویی آن به نیازهای کاربران و مشتریان است. متریک های تست نرم افزار نامحدودند بنابراین تست کننده باید با ویژگی ها و کاربرد هر یک به درستی آشنا باشد تا بتواندمتریک های مناسب با کاربرد خود را انتخاب نماید. به طور سنتی معیارهای نرم افزار برای تعریف پیچیدگی برنامه، به منظور برآورد زمان برنامه نویسی استفاده شده است . تحقیقات گسترده نیز به پیشبینی تعدادی از نقص در یک ماژول با استفاده از متریک های نرم افزار انجام شده است. اگر مقادیر متریک در معادلات ریاضی طراحی شده برای نشان دادن یک مدل فرآیند نرم افزار مورد استفاده قرارگیرد، معیارهای مرتبط با مقیاس نسبی ممکن است ترجیح داده شود،خودکارسازی تستها نسبت به تست دستی برتری های زیادی دارد. خودکارسازی تست ها باعث می شود که توسعه دهندگان زمانبیشتری برای تمرکز برروی دیگر جنبه ها داشته باشند و بتوانند خطاهای نرم افزار را به صورت مؤثرتری رفع نمایند. در این مقاله پس از بررسی متریک های تست نرم افزار به معرفی و بررسی ویژگی های ابزارهای متداول تست نرم افزارمی پردازیم.

کلیدواژه ها

ابزار های تست خودکار، پیش بینی نقص نرم افزار، آموزش پیش بینی، تست نرم افزار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.