طراحی مجموعه مسکونی پایدار(بررسی نمونه موردی در شهر شاهرود)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین همایش ملی معماری، عمران و محیط زیست شهری
- کد COI اختصاصی: ARCHITECTURE02_080
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 600
نویسندگان
استادیار واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
استادیار واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
کارشناسی ارشد معماری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
چکیده
بشر در طول تاریخ چهار دوره ارتباطی با طبیعت را تجربه نموده است. دوره های؛ ارگانیک، فرا ارگانیک، فرو ارگانیک و شبه ارگانیک مطرح شده است. موضوع نگهداری از زیست بوم و راه هایی برای هماهنگی با محیط پیرامون، از دیرباز در معماری ایرانی بعنوان طراحی اقلیمی مطرح بوده است .که امروزه بطور کامل و بعنوان اصلی مهم ومدرن و در قالب اصول معماری پایدار در جهان مطرح گردیده است. از آنجایی که بخش عمده ای از زیستگاه های انسانی را فضاهای مسکونی در بر می گیرد بنابراین؛ در قلمرو معماری، مسکن بعنوان اولین و مهمترین مسئله در پیشروی جوامع بشری مطرح می باشد. با توجه به مطالب فوق الذکر، هدف از مطرح نمودن این بحث، حساس شدن نسبت به محیط و یافتن نگاه معنا یاب به عناصر کالبدی و اقلیمی در فضاهای مسکونی و ایجاد بهترین تعامل و ارتباط میان انسان و طبیعت بکمک معماری، بمنظور دست یابی به اهداف محیطی است. با توجه به ماهیت پژوهش، در این تحقیق عمدتاً از روش تحلیل سیستمی استفاده می شود. و نوشته حاضر با درون مایه توصیفی – تحلیلی و با بررسی مدارک واسناد آرشیوی وکتابخانه ای وبا اقتباس از رساله کارشناسی ارشد با عنوان (طراحی مجموعه مسکونی طبیعت گرا با رویکرد به اصول معماری پایداردر شاهرود) صورت پذیرفته استکلیدواژه ها
معماری پایدار ، اقلیم شاهرود ، مجموعه مسکونی ، طراحی اقلیمیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.