ویژگی ها و مزایای بکارگیری راکتور غشایی در فرایند تولید هیدروژن
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: اولین همایش ملی هیدروژن
- کد COI اختصاصی: H2CONF01_050
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1394
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه تربیت مدرس
استادیار، دانشگاه تربیت مدرس عهده دار مکاتبات
چکیده
راکتور های غشایی به طور وسیعی به منظور تولید هیدروژن مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته اند که این امر نه فقط به دلیل اهمیت و کاربردهیدروژن بلکه به دلیل وجود غشاهای با پایداری مکانیکی و شیمیایی بالا و دارای تراوایی و گزینش پذیری بالا نسبت به هیدروژن می باشد. راکتورهای غشایی، راکتور های واکنشی یکپارچه کاتالیستی هستند)عموما تبدیل توسط بخار یا واکنش جابه جایی آب گاز به منظور تولید هیدروژن( که با سیستم جداسازی غشایی در یک واحد قرار گرفته اند. ترکیب دو فرآیند غشایی کاتالیستی موجب می گردد که یکپارچگی و کارایی فرآیند - افزایش یابد که دارای مزایایی نظیر افزایش راندمان فرآیند ، کاهش مصرف انرژی و کاهش حجم راکتور و مصرف کاتالیست می شود. این مقاله قصد دارد تا پیشرفت های صورت گرفته در زمینه راکتور های غشایی و انواع غشاهایی که در ضمن این فرآیند مورد استفاده قرار می گیرند را بررسی نماید.کلیدواژه ها
تولید هیدروژن، راکتور غشایی، جداسازی، غشای فلزی و سرامیکیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.