مطالعه رابطه سبک های یادگیری با عملکرد روانی در دانش آموزان مقطع متوسطه شهرستان گچساران
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: نخستین همایش ملی علوم تربیتی و روان شناسی
- کد COI اختصاصی: ASMJ01_0656
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 840
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت و ابواب جمعی فرهنگیان فارس
دکترای برنامه ریزی درسی و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان
چکیده
هدف این تحقیق بررسی رابطه سبکهای یادگیری با عملکرد روانی در دانش آموزان مقطع متوسطه بوده است. این پژوهش توصیفی و از نوع پیمایشی بوده و ابزار پیمایش در این تحقیق پرسشنامه بوده است. جامعه آماری این تحقیق شامل تمامی دانش آموزان مقطع متوسطه شهرستان گچساران بوده است. حجم نمونه بر اساس جدول کرجسی و مورگان تعیین شده است و در انتخاب نمونه ها از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد که تعداد نمونه با توجه به جدول 200 نفر انتخاب شدند. ابزار پژوهش در این تحقیق دو پرسشنامه استاندارد بود. برای سنجش سبک یادگیری از پرسشنامه کلب و برای اندازه گیری عملکرد روانی معلمان از پرسشنامه عملکرد روانی ریف استفاده شد. پرسشنامه ها به تعداد مورد نظر تکثیر و با مراجعه حضوری به هر یک از بخش های مربوطه در اختیار پاسخگویان مطالعه قرار گرفت. حجم نمونه بر اساس جدول کرجسی و مورگان تعیین شده است و در انتخاب نمونه ها از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد. بعد از جمع آوری اطلاعات، داده ها با نرم افزار SPSS مورد آنالیز قرار گرفت. سپس در بخش استنباطی با استفاده از آزمون های همبستگی و رگرسیون چندگانه فرضیات پژوهش آزمون شدند.نتایج نشان داد که رابطه بین سبکهای یادگیری همگرا، واگرا و جذب کننده در سطح احتمال 1 درصد و رابطه بین سبک یادگیری انطباق دهنده با عملکرد روانی در سطح احتمال 5 درصد معنی دار بود. رابطه بین رضایت از زندگی و سبک یادگیری واگرا معکوس بوده ولی رضایت از زندگی با سبک های دیگر یادگیری رابطه مستقیم داشت.کلیدواژه ها
سبک یادگیری، عملکرد روانی، مقطع متوسطهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.