طراحی فرستنده گیرنده نوری

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: دومین همایش ملی فناوری های نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IAUFASA02_096
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2243
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یاسر نصیری

دانشجوی کارشناسی ارشد برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

محسن ایمانیه

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

مسعود جباری

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا

چکیده

با توجه به نیاز روز افزون بشر به کسب و انتقال سریع اطلاعات و با نظر به ویژگی های پرتو های نوری ، امروزه استفاده از نور به عنوان مبنای انتقال داده گستردگی خاصی یافته است. ما نیز در این مقاله برآنیم تا در راستای نیل به هدف خودکفایی بومی ، از اینن تننولنو ی روز دن ینا درانتقال داده استفاده کنیم. طرح ما بر طراحی و شبیه سازی یک مدار فرستنده گیرنده نوری در فضای آزاد 1 متمرکز می شود. یک سیستم فرستنده که خود ترکیبی از راهانداز 2 ، لیزر 3 به عنوان منبع نور و همسوگر است کار تولید و ارسال پرتو های نوری حاوی اطلاعات را انجام می دهد. اطلاعات در غالب پالسهای نوری تولیدی توسط لیزر ارسال می گردد. این پرتو پس از عبور از یک محیط فضایی به گیرنده می رسد. محاسبات میزان تلفات محیط در ارسال پرتو به دقت اندازه گیری شده اند. مسیر انتقال 12 کیلومتر در نظر گرفته می شود. سیگنال نوری پس از طی مسافت به دهانه گیرنده میرسد. در دهانه گیرنده یک عدسی کار متمرکز کردن پرتو را بر روی دهانه آشنارساز انجام می دهد. آشنار ساز سیگنال نوری را دریافت و بهسیگنال النترینی تبدیل می کند. مدارات بعدی کار تقویت و آشنار سازی اطلاعات ارسالی را بر عهده دارند. شبیه سازی های نوری در نرم افزار اپتی سیستم 4 و شبیه سازی های النترونینی در نرم افزار اورکد 5 انجام می گیرد.

کلیدواژه ها

فرستنده لیزری، گیرنده نوری، فضای آزاد، تلفات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.