ارزیابی رئولوژیکی تاثیر نانو ضد عریان کننده مایع بر خواص رطوبتی مخلوط آسفالتی گرم
- سال انتشار: 1392
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مصالح و سازه های نوین در مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: NCNMS02_181
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 871
نویسندگان
استادیار دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی راه و ترابری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران
چکیده
از اهداف طرح و اجرای روسازی های آسفالتی در سطح جاده ها و راه ها بهترین عملکرد در شرایط آب و هوایی مختلف می باشد حساسیت رطوبتی مخلوط های آسفالتی و به طور خاص پدیده عریان شدگی در مناطق با بارندگی بالا از جدی ترین چالش های پیش روی محققین صنعت روسازی است که تلاش های بسیاری در این حوزه برای رفع این مشکل صورت گرفته یا در حال انجام است. عریان شدگی مصالح سنگی از قیر، بر اثر از میان رفتن چسبندگی بین سنگدانه ها و قیر ایجاد می شود یکی از افزودنی هایی که جهت حداقل کردن آسیب رطوبتی روسازی های آسفالتی مورد استفاده قرار می گیرد ضد عریان کننده های مایع (LAS) می باشد.استفاده از این مواد به علت سهولت کاربرد و قیمت پایین در حال افزایش است. مکانیسم عملکرد این مواد کاهش کشش سطحی بین سطح مصالح سنگی و سطح قیر است. زمانی که کشش سطحی کم می شود چسبندگی قیر و مصالح افزایش می یابد هدف در این مطالعه ارزیابی ضد عریان کننده مایع جدیدی است که با فناوری نانو تکنولوژی تولید شده است. ماده مورد استفاده در این تحقیق زایکوسویل نام دارد که بر پایه فناوری نانو تولید شده است.در این مطالعه به بررسی تاثیر این ماده بر رفتار رئولوژیک قیر و بررسی و مقایسه عملکرد آن با سیمان پرتلند جهت ارزیابی تاثیر این مواد بر حساسیت رطوبتی مخلوط آسفالتی پرداخته شده است.کلیدواژه ها
حساسیت رطوبتی، عریان شدگی، افزودنی ضد عریان شدگی مایع، سیمان پرتلند، فناوری نانومقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.