تأثیر آمیختگی توده جنگلکاری شده با دو گونه اکالیپتوس Eucalyptus camaldolensis و کهور پاکستانی Prosopis Juliflora بر برخی از خصوصیات خاک (مطالعه موردی: پارک جنگلی لاله دزفول)

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
  • کد COI اختصاصی: BSCONF01_479
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 630
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

گلشن السادات رضوی نتاج

دانشجوی کارشناسی ارشد جنگلداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

اصغر فلاح

دانشیار گروه جنگلداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سید محمد حجتی

دانشیار گروه جنگلداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده

این تحقیق در پارک جنگلی لاله دزفول انجام شد. به منظور بررسی تأثیر گونه های اکالیپتوس و کهور روی خاک منطقه در هر توده خالص و آمیخته 10 نمونه خاک در دو عمق 0-10 و 20-10 سانتیمتری گرفته شد و برخی از خصوصیات خاک شامل بافت ، رطوبت و اسیدیته را مورد بررسی قرار دادیم. بافت خاک هر دو توده در این پژوهش از نوع لومی بود. هر دو توده از نظر میزان رطوبت گل اشباع هیچگونه تفاوت آماری معنی داری باهم نداشتند. خاکهای مورد مطالعه تقریبا همگی قلیایی بوده و میزان اسیدیته خاک در عمق 20-10 سانتی متری خاک بین دو توده مورد بررسی دارای اختلاف معنی داری میباشد.

کلیدواژه ها

جنگلکاری، اکالیپتوس، کهور، خصوصیات خاک، پارک جنگلی لاله

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.