استفاده از پودر میو ه ی کارلا و دو آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین و نئومایسین سولفات در جیره جوجه های گوشتی و تاثیر آنها بر وزن سینه، ران و کل لاشه جوجه های گوشتی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
  • کد COI اختصاصی: BSCONF01_273
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1290
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

راضیه قاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه یاسوج دانشکده کشاورزی گروه علوم دامی- یاسوج

سیامک پارسایی

عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج دانشکده کشاورزی گروه علوم دامی -یاسوج

حسن مصلح

کارشناسی ارشد علوم تغذیه (علوم دامی)

مهدی موسوی

دانشجوی کارشناسی دانشگاه یاسوج دانشکده کشاورزی گروه علوم دامی - یاسوج

چکیده

این پژوهش با هدف مقایسه اثر گیاه دارویی کارلا با پادزیست های تجاری به منظور چگونگی عملکرد آنها بر فراسنجه های خونی و چربی درون شکمی انجام شد 240 قطعه جوجه گوشتی ماده یک روزه (سویه کاب 500) در قالب طرح کاملا تصادفی بین 4 تیمار با 4 تکرار و هر تکرار شامل 15 قطعه جوجه به کار رفتند. تیمارهای آزمایشی شامل 1) جیره شاهد (بدون پودر میوه کارلا و پادزیست) ، 2) جیره شاهد+0/3 درصد پودر میوه کارلا، 3) جیره شاهد+25 گرم در تن پادزیست نئومایسین سولفات ، 4) جیره شاهد + 25 گرم در تن پادزیست اکسی تتراسایکلین بودند نتایج این آزمایش نشان داد که وزن نسبی لاشه در تیمار دریافت کننده نئومایسین سولفات نسبت به تیمار شاهد و تیمار دریافت کننده پادزیست اکسی تتراسایکلین اختلاف معنی داری داشت اما نسبت به تیمار دریافت کننده پودر میوه کارلا اختلاف معنی داری نداشت تیمار دریافت کننده کارلا نسبت به تیمار شاهد اختلاف معنی داری نداشت هرچند از نظر عددی تیمار دریافت کننده کارلا وزن لاشه بیشتری نسبت به تیمار شاهد داشت بر اساس داده های جدول این مقاله از نظر وزن سینه و ران بین تیمارهای آزمایشی تفاوت معنی داری مشاهده نشد.

کلیدواژه ها

جوجه های گوشتی، گیاه دارویی کارلا، پادزیست، لاشه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.