ردیابی نقطه توان ماکزیمم (MPPT) سیستم قدرت بادی و ژنراتور القایی دو سو تغذیه (DFIG)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: دومین کنفرانس دستاوردهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: NAEC02_084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1382
نویسندگان
دانشگاه شهید چمران اهواز
دانشگاه شهید چمران اهواز
دانشگاه شهید چمران اهواز
چکیده
بر اساس بررسی مقالات یکی از دغدغه های اصلی در سیستم های قدرت بادی ردیابی نقطه توان ماکزیمم (MPPT) برای استخراج حداکثر توان از توربین بادی است روش های MPPT زیادی توسعه داده شده و پیاده سازی شده اند. کنترل MPPT از طریق ردیابی مکان ضریب توان ماکزیمم در منحنی مشخصه توربین بادی انجام می شود اصولا روش های MPPT به سه دسته تقسیم می شوند: 1) روش کنترل نسبت سرعت نوک (TSR) و 2) روش کنترلی بازخورد سیگنال قدرت (PSF) و 3) روش کنترلی جستجوی نقطه پیک (HCS). در این مقاله از روش PSF در سیستم ژنراتور القایی دو سو تغذیه (DFIG) استفاده شده است. روش مورد مطالعه بدون نیاز به سنسور سرعت باد می باشد به منظور بررسی عملکرد سیستم شبیه سازی با نرم افزار MATLAB/Simulink انجام شده است.کلیدواژه ها
بازخورد سیگنال قدرت، ردیابی نقطه توان ماکزیمم، ژنراتور القایی دو سو تغذیه، سیستم قدرت بادیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.