بررسی میزان گرایش به سمت یادگیری سازمانی و توانمندسازی در بین سازمان های غیردولتی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات رفتاری
  • کد COI اختصاصی: ICHCONF01_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 798
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حبیب الله حسن زاده

مدیر پژوهش جمعیت همیاران سلامت روان کشور، کارشناس ارشد تکنولوژی آموزشی

سیدفرشید بهزادپور

کارشناس ارشد مدیریت بازاریابی بین الملل

الهام کریمی

مدیر عامل موسسه آموزشی، پژوهشی پژواک فکر سنندج

چکیده

گسترش سریع دانش و اطلاعات در عصر حاضر تغییرات قابل انکاری را در عرصه های مختلف زندگی به وجود آورده است که فعالیت های سازمان ها را تحت تاثیر قرار داده و آنها را به سمت دانشگری هدایت می نماید. هدف از انجام این پژوهش تعیین میزان گرایش به سمت یادگیری سازمانی و توانمند سازی در بین سازمان های غیر دولتی می باشد. روش پژوهش توصیفی با رویکرد پیمایشی است و جامعه آماری سازمان های غیر دولتی کشور هستند که از بین آنها تعداد 70 سازمان از بین جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی و سمن های وزارت ورزش و جوانان به تعداد 140 نفر به روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه یادگیری سازمانی در بخش غیر دولتی بریتون و پرسشنامه توانمند سازی اسپریتزر بود. یافته ها در دو بخش توصیفی و استنباطی با استفاده ا نرم افزار SPSS 16 تحلیل گشت. یافته ها نشان داد که میزان گرایش به سمت سازمان یادگیرنده و توانمند سازی سازمان های غیر دولتی بالاتر از میانگین فرضی جامعه است. بین سابقه فعالیت و سطح تحصیلات با گرایش به سمت یادگیری سازمانی و توانمند سازی رابطه معنی داری مشاهده نشد. بین تعداد اعضای فعال و گرایش به سمت یادگیری سازمانی رابطه معنی داری مشاهده شد اما در بین سطح تحصیلات و توانمند سازی رابطه معنی داری مشاهده نشد.

کلیدواژه ها

یادگیری سازمانی، توانمند سازی، دانش، جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی، سازمان های مردم نهاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.