بررسی تاثیر رعایت اخلاق حرفه ای کارکنان بر استقرار مدیریت دانش در دانشگاه های شهرستان مراغه
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی توسعه و تعالی کسب و کار
- کد COI اختصاصی: ICBDE01_320
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 648
نویسندگان
استادیار، مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی
چکیده
هدف اصلی پژوهش بررسی تأثیر اخلاق حرفه ای کارکنان بر مدیریت دانش در دانشگاه های مراغه هست. این پژوهش از لحاظ اهداف پژوهشی، کاربردی و با شیوه توصیفی- همبستگی انجام شده است. جامعه آماری در این تحقیق شامل مدیران و کارکنان دانشگاه های مراغه هست که تعداد آن ها بر اساس گزارش وزارت علوم استان حدود 440 نفر هست. نمونه بر آورد شده بر اساس فرمول کوکران از جامعه فوق 205 نفر هست که با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای از جامعه برداشته شده است. برای گردآوری داده از دو مورد پرسشنامه اخلاق حرفه ای و مدیریت دانش استفاده شده است. برای تحلیل داده ها و آزمون فرضیه ها از روش های آماری رگرسیون خطی ساده ، و ضریب همبستگی پیرسون استفاده شده است. نتایج حاصل از تحلیل فرضیه اصلی نشان داد که اخلاق حرفه ای کارکنان بر مدیریت دانش در دانشگاه های مراغه تأثیرگذار می باشد.ضریب تعیین نیز نشان می دهد که 48 درصد از واریانس مدیریت دانش در دانشگاه های مراغه ، توسط اخلاق حرفه ای کارکنان پیش بینی و تبیین می گردد. نتایج حاصل از تحلیل فرضیات فرعی نیز نشان داد که اخلاق حرفه ای کارکنان به ترتیب بر خلق دانش،نگهداری دانش،توزیع دانش و به کارگیری دانش در دانشگاه های مراغه تأثیرگذار می باشد، ضریب تعیین نشان می دهد که 53 درصد از واریانس خلق دانش،37 درصد از واریانس نگهداری دانش،12 درصد از واریانس توزیع دانش و 11 درصد از واریانس به کارگیری دانش در دانشگاه های مراغه توسط اخلاق حرفه ای کارکنان پیش بینی و تبیین می گرددکلیدواژه ها
اخلاق حرفه ای، مدیریت دانش، دانشگاهاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.