بررسی کشف منبع در محاسبات گرید

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور
  • کد COI اختصاصی: NCECN01_151
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 772
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیر آدی بیگ

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

سهراب خان محمدی

استاد، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه تبریز

چکیده

در گذشته برای انجام محاسبات طولانی و پیچیده از ابر کامپیوتر ها استفاده می کردند. این ابر کامپیوتر ها محدودیت قدرت پردازنده و محدودیت مالی را در بر داشتند. متخصصین علوم کامپیوتر برای حل این مشکلات محیط های محاسباتی گرید را که مجموعه ای از چندین کامپیوتر متصل به هم بودند، راه اندازی نمودند تا از مجموع قدرت پردازنده های آنها برای انجام کارهای محاسباتی بهره-مند شوند. بدین ترتیب کاربران می توانند به بسیاری از منابع توزیع شده در محیط گرید دسترسی داشته باشند. امروزه، منابع زیادی در محیط های گرید وجود دارند لذا یافتن منابع مناسب برای پاسخگویی به درخواست های کاربران کار مهمی است. از آنجایی که منابع در محیط گرید، ناهمگن و پویا هستند و به لحاظ جغرافیای توزیع شده اند، لذا کشف منبع نقش مهمی را در سیستم گرید بازی می کند، در نتیجه سیستم برای جستجو و مکان یابی منابع مناسب برای اجرای یک وظیفه معین در زمان مناسب به این فرآیند احتیاج دارد. بنابراین برای استفاده از این منابع تکنیک های کشف منبع مناسبی مورد نیاز است. در این مقاله بعد از تعریف و اصول کشف منبع، تکنیک های کشف منبع برای حل مسائل مربوط به کشف منبع بیان شده است. سپس کارهای قبلی در برخی از این زمینه ها مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

محاسبات گرید، تکنیک های کشف منبع، مقیاس پذیری، قابلیت اطمینان، پویایی، توپولوژی باساختار، توپولوژی بدون ساختار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.