طراحی و شبیهسازی اینورتر منبع ولتاژ چند سطحی با ساختار مدولار شده و اتصال آبشاری برمبنای روش کنترلی مدولاسیون شیفت فاز با چند موج حامل

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی مهندسی برق و کامپیوتر در شمال کشور
  • کد COI اختصاصی: NCECN01_086
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2493
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان اکبری

کارشناسی ارشد، دانشگاه علوم و فنون مازندران.

چکیده

در این مقاله، اینورتر جدید چند سطحی با ساختار مدولار شده (چند بخشی) و اتصال آبشاری (کسکاد) که قابلیت تولید ولتاژ و توان بالا را بدون نیاز به ترانسفورماتور دارد، طراحی شده است. مهم ترین عنصر در اینورترها کلیدها می باشد. هرچه تعداد کلیدها کمتر باشد، هزینه کمتر می شود و تلفات ناشی از کلید زنی کاهش می یابد و همچنین باعث بالا رفتن قابلیت اطمینان سیستم و کنترل آسان کلیدها می شود. جهت کاهش تعداد کلیدها در این ساختار جدید اینورتر، از سلول هایی با اتصال نیم پل استفاده شده است. ساختار اینورتر پیشنهادی می تواند تعداد سطوح ولتاژ بالایی را با تعداد کلیدهای کمتر و THD% کمتر (نزدیک به سینوسی) در خروجی ایجاد نماید. اینورتر پیشنهادی شامل هشت سلول در هر فاز است در نتیجه ولتاژ تولیدی خط به خنثی آن نه سطحی و ولتاژ خط به خط آن هفده سطحی می باشد. برای کنترل کلیدهای اینورتر پیشنهادی از روش مدولاسیون شیفت فاز با چند موج حامل(PSHM) استفاده شده است. شبیه سازی اینورتر چند سطحی پیشنهادی در محیط نرم افزاری MATLAB/SIMULINK انجام شده است که نتایج حاصل از شبیه سازی صحت مطالب بیان شده را اثبات می نماید.

کلیدواژه ها

اینورتر منبع ولتاژ چند سطحی، اتصال آبشاری، مدولاسیون شیفت فاز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.