ردیابی وتخمین تغییرات شبکه ریلی راه آهن بوسیله فیلتر پارتیکل

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: شانزدهمین همایش بین المللی حمل و نقل ریلی
  • کد COI اختصاصی: RTC16_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1421
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر موثق

کارشناس ارشد مکاترونیک، کارشناس مهندسی عمران عمران،کارشناس نرم افزار - it

محمدرضا دلیری

ستاد دانشگاه علم و صنعت،مدیر ارتباط با صنعت دانشکده برق علم وصنعت

چکیده

تصاویر به دلیل گستردگی، تنوع طیفی، ارزانی و در دسترس بودن، از قابلیتهای ویژهای برای جمعآوری اطلاعات در مطالعه سطح زمین و عوامل تشکیلدهنده آن برخوردار میباشند. از همین رو سیستمهای خودکار و نیمه خودکارمختلفی جهت استخراج اطلاعات مفید از این تصاویر ارائه شده است که عمده این روشها اززمینه های فعال در حوزه پردازش تصویر به شمار می رود. در این خصوص، یکی از مهمترین کاربردهای تصاویر سنجش از دور، استخراج شبکهریلهادر راه آهن میباشد که کاربردهای فراوانی دارد. هدف این مقاله دستیابی به یک روش نیمه خودکار برای استخراج مسیر ریلها درمناطق بین شهری جهت کنترلترافیک و به هنگامسازی آنها میباشد. با توجه به اینکه در مناطق شهری موانع متعهددی در آشکارسازی ریل وجود دارد، تلاش کردهایم با استفاده از ویژگیهای ریل روشی نوین برای استخراج ریلها ارائه نماییم. برای این کار هم ازروش تطهیق پروفایل که برای ردیابی ریلها به کار میرود یک مجموعهی از پروفایلها تعریف کردهایم. ، این مجموعه از پروفایلها را در جهت ریل قرار داده و در هر مرحله یک پروفایل را به عنوان خط مرکزی ریل انتخاب می نماییم. باتوجه به نزدیک بودن سطوح خاکستری پیکسلهای مجاور در قسمتهای مختلف ریل، از معیار واریانس برای انتخاببهترین پروفایل استفاده مینماییم. این مجموعه قادر بود ریلهای مناطق بیابانی را ردیابی نماید. روش پیشنهادی از جمله روشهای نیمه خودکار به حساب میرود که در آن نقطه شروع اولیه توسط کاربر به عنوان ورودی به سیستمداده میشود و مهتنی بر ردیابی عمل میکند. در ادامه برای حذف نویز و مشکلات احتمالی از فیلترهای بیز نظیر فیلتر کالمن تعمیم یافته و فیلتر ذرهای که به طور عمده در ردیابی ریل به کار میروند را به سیستم اضافه کردهایم تا قابلیتاطمینان سیستم را افزایش دهیم. نتایج شهیهسازیهای مختلف نشان دادند، با وجود حجم محاسهات کم و سادگی روش ارائه شده، میتوانیم امیدوار باشیم با استفاده از این روش، می توانیم بر مشکلاتی ازقبیل نویز ومشاهده انشعابهاومشکلات آنها فائق شویم

کلیدواژه ها

استخراج ریلRail extraction ، فیلترپارتیکل Particle filter ، فیلترکالمن توسعه یافته

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.