بررسی لزوم استفاده از مواد ضد کرونا جهت کاهش پدیده تخلیه جزئی درماشینهای الکتریکی فشار قوی
- سال انتشار: 1382
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی نیروگاههای آبی کشور
- کد COI اختصاصی: NCHP01_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2946
نویسندگان
شرکت پارس ژنراتور
شرکت پارس ژنراتور
شرکت پارس ژنراتور
چکیده
در موتورها و ژنراتورهای فشار قوی با افزایش استرس های عملکرد، اهمیت استفاده صحیح ازمواد هادی و نیمه هادی نیز افزایش می یابد. از آنجاییکه تاکنون هیچگونه استاندارد ملی و بین المللی در مورد چگونگی استفاده ازمواد ضد کرونا در استرسهای مختلف مکانیکی، الکتریکی و ... ارائه نشده است، لذا در این مقاله به این موضوع پرداخته شده است. در این مقاله نتایج آزمایشهای انجام شده بر روی شینه ها و سیم پیچ های ساخته شده به روش رزین ریچ و نفوذپذیری تحت خلاء و فشار بمنظور بررسی اهمیت مواد ضدکرونا و همچنین طرز استفاده صحیح از آنها در ماشینهای الکتریکی فشار قوی ارائه شده است. در این مقاله همچنین پیشنهاداتی در زمینه چگونگی استفاده ازنوارها و وارنیش های هادی و نیمه هادی و اندازه گیری مقاومت سطحی آنها ارائه شده است. درماشینهای الکتریکی فشار قوی بمنظور جلوگیری از بروز تخلیه الکتریکی در فاصله هوایی موجود بین سطوح سیم پیچ و هسته استاتور، بایستی اتصال الکتریکی خوبی بین سطوح شینه و ورقهای هسته استاتور ایجاد گردد. این چرخه در صورتیکه در هنگام عملکرد ماشین ادامه یابند، موجب فرسایش عایق و در نتیجه باعث کاهش عمرمفید ماشین می گردند. در عمل تنها شینه های سرباز یا شینه های نزدیک به سرفازها در معرض استرس الکتریکی به اندازه کافی بزرگ قرار می گیرند که موجب بروز تخلیه الکتریکی در این شینه ها میگردد.کلیدواژه ها
تخلیه الکتریکی ، مقاومت ، سیم پیچ استاتور ، مواد ضد کرونا ، درجه بندی استرسمقالات مرتبط جدید
- تشخیص تشنج صرعی در سیگنال های EEG با استفاده از IMFs نرمال شده
- مروری بر داده کاوی و کاربردهای آن در سلامت
- بررسی اثرات موبایل قبل و بعد از بهره برداری در ارتقاء سلامت
- مطالعه ای در مورد به حداکثر رساندن طول عمر شبکه در شبکه های حسگر بی سیم
- تجزیه و تحلیل مبتنی بر ویژگی ندول های ریه از تصاویر توموگرافی کامپیوتری (CT)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.