روش سازه گسترش یافته و تعیین ابعاد بهینه دامنه خاک و شبکه المان محدودبرای بررسی اثرات اندرکنش خاک سازه در سازه های بتنی بلند مرتبه
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس دانشجویان عمران سراسر کشور
- کد COI اختصاصی: CESC15_488
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 801
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه
استادیار ، گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه
چکیده
در روش مستقیم برای تحلیل های اندرکنش خاک سازهDMSA مرز اندرکنش بر مرز محیط نامحدود اطراف منطبق شده و شرایط مرزی نیز با استفاده از میراگرها یا مجموعه فنر و میراگرها و در کامل ترین حالت که مرزهای جاذب انرژی هستند، با مجموعه جرم و فنر و میراگر تعریف می شوند. باتوجه به اینکه در این روش سازه و خاک زیرین و پیرامون آن باید گسترش یابند Expanded Structure Method و سؤال اساسی مطرح می شود؛ اینکه سازه را تا چه محدوده ای باید گسترش داد و دیگر اینکه شرایط مرزی چگونه اعمال شوند؟ همچنین باید اثرات بعدی لرزش سازه و تولید موج های جدید ناشی از لرزش سازه را نیز اثر داد. در حالات واقعی این امواج تا بی نهایت ادامه می یابند، درحالی که در مدلسازی های عددی و آزمایشگاهی این امواج بازتاب خواهندکرد. راه حل این مشکل گسترش مرزها است. در این مطالعه شش قاب بتونی بلند مرتبه با تعداد طبقات و دهانه های متفاوت و ابعاد و شبکه بندی های متنوع برای گسترش خاک زیرین آن، مورد بررسی قرار گرفته و با مقایسه نتایج و همگرایی پاسخ ها، نهایتاً ابعاد بهینه برای دامنه و شبکه بندی خاک ها به ترتیب به صورت مقدار عددی و تابعی از بعد سازه ارائه شده است.کلیدواژه ها
اندرکنش خاک سازه، مرزهای جاذب انرژی، ابعاد بهینه دامنه و شبکه بندی خاک، قابهای بتونیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.