ازدواج خوش فرجام، حوزه ای مغفول در راه توسعه پایدار
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF01_689
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 764
نویسندگان
کارشناس ارشد جامعه شناسی
کارشناس ارشد جامعه شناسی
کارشناس ارشد جامعه شناسی
چکیده
پژوهش حاضر بر اساس این فرض انجام گرفته است که ازدواج از آن رو که تمام ابعاد زندگی فرد را تحت تأثیر قرار می دهد، می تواند به عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار بر توسعه ی پایدار تلقی گردد. هدف اصلی پژوهش برجسته کردن چگونگی تأثیر پذیرفتن توسعه ی پایدار به عنوان متغیر وابسته از ازدواج موفق به عنوان متغیر مستقل است. این تحقیق از نوع کتابخانه ای بوده و با روش تحلیلی انجام شده است. بررسی های انجام گرفته نشان می دهد که توسعهپایدار همه ی جنبه های زندگی بشری را در بر می گیرد. در واقع تعریف توسعه باید از نیازهای انسانی آغاز شود که صرف نظر از خوراک و پوشاک و مسکن، به مسائل زندگی معنوی انسان نیز می پردازد. ازدواج بعنوان یکی از مهمترین تصمیم گیری ها در زندگی افراد تلقی می شود که نیازهای زیستی، روانی و اجتماعی انسان را تأمین می کند و صرفاً جنبه فردی ندارد. در واقع می توان گفت نهاد جامعه بر پایه ازدواج قرار گرفته است. ازدواج خوش فرجام، آرامش واعتدال را برای جامعه به ارمغان می آورد و در صورتی که احساس زوج ها نسبت به زندگی مشترک مطلوب باشد، آنها را از رفاه، امنیت و سلامت برخوردار می سازد؛ برآورد آنها را از توانایی هایشان افزایش می دهد، پذیرش مسئولیت و ایفای نقش صحیح را در محیط کار و بطور کلی جامعه ترغیب می کند و جامعه را در مسیر توسعه پایدار قرار می دهد.کلیدواژه ها
ازدواج، خانواده، توسعه پایدارمقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین روابط انسانی استاد با خودکارامدی و بهزیستی تحصیلی دانشجویان دانشگاه کار الوند در یک سال اخیر
- بررسی اهمیت بکارگیری تکنولوژی در آموزش دوره ابتدایی
- روانشناسی شخصیت و به کارگیری نتایج آزمون های شخصیت شناسی در حوزه ی تعلیم و تربیت
- ارزیابی تاثیر الگوریتم های هوشمند بر بهبود خدمات مشاوره ای در مدارس
- پیشگیری از گرایش به خشونت باتوجه به نقش دین و دین داری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.