بررسی پتانسیل های کویری و بیابانی روستاهای شهرستان صدوق بر محور گردشگری (مطالعه موردی:جاده 10 کیلومتری منتهی به روستای حاجی آباد)
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی گردشگری، سرمایه های ملی و چشم انداز آینده
- کد COI اختصاصی: TNCF01_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 836
نویسندگان
استادیار گروه جغرافیای دانشگاه یزد ،
دانشجوی کارشناسی ارشد آب و هواشناسی دانشگاه یزد ،
چکیده
بیابان های ناشناخته زیادی در کشور وجود دارند که در صورت کشف استعدادهای این مناطق با روش های گوناگون امروزی قابلیت های قابل توجهی برای صنعت گردشگری البته در راستای پایداری خواهند داشت. در این تحقیق، جاده 10 کیلومتری منتهی به روستای حاجی آباد شهرستان صدوق یزد مورد بررسی قرار گرفته است. در ابتدا طرح پرسشنامه از 50 نفر که این محدوده را می شناختند و سوالات حول سه سوال ضریباطمینان سرمایه گذاری در مناطق بیابانی، نقش قرق و مرزبندی در جلوگیری از رشد کارخانه های این جاده، و میزان استقبال از کاربریهای گردشگری، ورزشی و غیره انجام گرفت. برای پایائی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد که مقدار 0/994 بدست آمد و قابل قبول است. رتبه پرسشنامه ها هم با روش ناپارامتریک فرید من بدست آمد. سپس با استفاده از روشSWOT نقاط ضعف و قوت و فرصت و تهدید های آن بررسی گردید و برای تعیین ضریب اهمیت هر کدام از روشAHP استفاده شد.در رتبه دهی به پرسشنامه هم عدم حمایت سازمان گردشگری بالاترین رتبه را بدست آورد که با بالاترین وزن تحلیل سلسله مراتبی W5 هماهنگ بدست آمد و نقش و جایگاه این سازمان را درتوسعه گردشگری روشن می سازد.کلیدواژه ها
مکانیابی گردشگری، اکوتوریسم کویر، الگوی تحلیلSWOT روش AHPمقالات مرتبط جدید
- تحلیلی بر روند مدیریت اماکن ورزشی در ایران طی سه دهه اخیر
- دلیل جذب گردشگران عربستان به خدمات زیبایی شیراز
- Long -Term Effects of Nature -Based Therapeutic Interventions on Tumor Growth and Metastasis -Related Gene Expression: A Comprehensive Review of Animal Cancer Models
- ارائه مدل مفهومی برنامه ریزی گردشگری سلامت با رهیافت برنامه ریزی تعاملی
- پتانسیل های گنبدهای نمکی، غارهای نمکی و اتاق های نمک در توسعه توریسم درمانی و گردشگری سلامت
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.