مکانیزم های جذب زیستی عناصر نادر خاکی و عوامل موثر بر آن
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
- کد COI اختصاصی: CEE07_160
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 909
نویسندگان
چکیده
عناصر نادر خاکی قسمت اعظمی از زندگی ما را تشکیل می دهند. این عناصر در موارد زیادی منجمله تکنولوژی سبز مانند توربین های بادی، باطری اوتومبیل های هیبریدی ، صنایع نظامی، گوشی های تلفن همراه، قطعات کامپیوتری، تلوزیون ها، شیشه ها و لنز ها، و غیره نقس اساسی دارند. بازیافت عناصر نادر خاکی به علت قیمت بالای همراه با کاربرد متنوع صنعتی آنها مورد توجه می باشد. تکنولوژی های مرسوم مانند: ترسیب، فیلتراسیون، استراج مایع-مایع، استراج جامد- مایع، تعویضیونی، الکترووینینگ، الکتروفاینینگ، الکتروریفاینینگ و غیره که برای بازیافت عناصر نادر خاکی گسترش یافته اند از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیستند. جذب زیستییک روش زیستی خیلی مقرون به صرفه از نظر اقتصادی برای بازیافت عناصر نادر خاکی از محلول های آبی اریه می کند. مواد زیستی مختلفی مانند: جلبک، قارچ،باکتری، رزین، کربن فعال و غیره برای استفاده به عنوان جاذب بلقوه عناصر نادر خاکی گزارش شده اند. در این مقاله به بررسی روش های مختلف زیستی استفاده شده در این زمینه پرداخته می شودکلیدواژه ها
عناصر نادر خاکی، جذب زیستی،مکانیزم های جذب زیستیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.