جدایش ثقلی و تاثیر آن بر بازیابی فربریت

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس مهندسی معدن
  • کد COI اختصاصی: IMEC05_165
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1891
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمید هدایتی سراب شهرک

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه تهران

محمد نوع پرست

استاد دانشگاه تهران دانشکده فنی

سید ضیاءالدین شفائی

استاد دانشگاه تهران دانشکده فنی

سید مهدی حسینی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی دانشگاه صنعتی مالک اشتر

چکیده

در این تحقیق نتایج حاصل از بررسی امکان پیش فرآوری کانسنگ رگه ای تنگستن-مس چاه پلنگ با استفاده از جیگ و میز لرزان ارائه شده است. نمونه مورد مطالعه حاوی 1/5% WO3 و 6% CuO می باشد. از روش های سطح-پاسخ (Box-Behnken) و فاکتوریل کامل به ترتیب به منظور طراحی آزمایش ها آنالیز نتایج و بهینه سازی روش های پرعیارسازی جیگ و میز لرزان استفاده شد. در آزمایش های جیگ تاثیر سه پارامتر نرخ جریان آب، فرکانس و دانه بندی و در آزمایش های میز لرزان تاثیر سه پارامتر شیب میز، نرخ جریان آب شستشو و آب خوراک مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین بازیابی فربریت توسط جیگ در نرخ جریان آب 3l/min ، فرکانس 150rpm و بزرگترین دانه بندی (1700+ میکرون) بدست آمد. در این حالت عیار و بازیابی فربریت به ترتیب برابر با 5/82% و 91/76% می باشد. همچنین بیشترین بازیابی فربریت توسط میز لرزان در شیب 11 درجه نرخ جریان آب خوراک 7lit/min و نرخ جریان آب شستشو 10lit/min بدست آمد. در این حالت عیار و بازیابی فربریت به ترتیب برابر 10/01% و 94/53% می باشد. همچنین یک مرحله کلینر توسط میز لرزان بر روی کنسانتره حاصل از جیگ و میز لرزان مرحله رافر انجام شد که موجب افزایش عیار تا 31/21% و 41/3% به ترتیب در کنسانتره جیگ و میز لرزان شد.

کلیدواژه ها

پیش فرآوری، جیگ، میز لرزان، فربریت، چاه پلنگ، طراحی آزمایش ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.