ویژگی های ژئوشیمیایی و آلتراسیون اندیس پلی متال آفتاب رو

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: اولین همایش ملی زمین شناسی و اکتشافات معدنی
  • کد COI اختصاصی: NGMES01_048
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1113
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمدرضا عرفان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی اصفهان

سیدحسن طباطبایی

دکترای ژئوشیمی ، استادیار دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی اصفهان

مهین منصوری اصفهانی

دکترای پترولوژی ، استادیار دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی اصفهان

هوشنگ اسدی هارونی

دکترای اکتشاف معدن ، استادیار دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

محدوده اکتشافی پلیمتال آفتاب رو در 120 کیلومتری جنوب غرب تهران ، 70 کیلومرتی شمال غرب ساوه و در کمربند ماگمای ارومیه دختر واقع شده است . این کانی زایی غالباً در زون دگرسان شده سیلیسی واقع در کنتاکت توده نفوذی گرانودیوریت الیگومیوسن و آندزیت - بازالت ائوسن مشاهده گردیده است . به منظور تعیین عوامل کنترل کننده کانی سازی در اندیس پلی متال آفتاب رو و نیز بررسی پتانسیل تشکیل کانسار پلی متال در عمق ، از آلتراسیون ، روابط کانی شناسی و ژئوشیمیایی استفاده گردید و مدل کانسار پلی متال در این اندیس تعیین شد . مطالعات زمین شناسی و کانی شناسی و نیز داده های ژئوشیمیایی در منطقه مورد مطالعه ، به حضور هاله های آلتراسیون سیلیسی - برشی ، سریزیت ، پروپیلیتیک و اکسیدهای آهن اشاره دارد. همچنین براساس مطالعه داده های ژئوشیمیایی سطحی منطقه این تیپ کانی سازی با کانی سازی های IOCG در دیگر نقاط جهان مشابه می باشد.

کلیدواژه ها

پلی متال آفتاب رو ، ارومیه دختر ، IOCG

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.