تحلیلی بر شهر الکترونیکی، به منظور رسیدن به توسعه پایدار شهری

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
  • کد COI اختصاصی: NSIA01_491
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 684
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نعمت حسین زاده

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اردبیل

علیرضا رضوانی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

حسن لطفی طلب

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری

ضیاءالدین سعیدی

کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی آمایش سرزمین، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

چکیده

عواملی نظیر افزایش جمعیت و افزایش شهر نشینی، امروزه مشکلات عدیده ای گریبان گیر شهروندان و مدیران شهری برای اداره ومدیریت شهرها شده است. برای حل این مشکلات و افزایش رفاه شهروندان نظریات مختلفی در مورد توسعه ارائه شده است. برای حل اینمشکلات و افزایش رفاه شهروندان نظریات مختلفی در مورد توسعه ارائه شده است. با توجه به تلاش های نظری در باب تعریف توسعه وتعیین جنبه های اساسی آن، هم اکنون توسعه پایدار به عنوان مفهومی که مورد قبول اکثر نهادهای بین المللی و محققین است به وجود آمده است، از طرفی شهر الکترونیک نیز یکی از مفاهیم نوظهور است که پیشرفت فناوری اطلاعات و ارتباطات متولد شده و قابلیت حل بسیاری از مشکلات بغرنج و پیچیده زندگی امروزی به ویژه در کلانشهرها را دارد. در این پژوهش نقش و ضرورت استقرار شهر الکترونیکبه منظور رسیدن به توسعه پایدار شهری مورد بررسی قرار گرفته است روش تحقیق حاضر توصیفی و کاربردی می باشد، ابتدا مبانی توسعه پایدار و شهر الکترونیکی و اصول اساسی مولفه های اصلی توسعه پایدار شهری مورد بررسی قرار گرفت و سپس مزایا و چالش های پیش روی شهر الکترونیکی ارزیابی شد و در انتهای این پژوهش به دستاوردهای شهر الکترونیک در ارتباط با توسعه پایدار شهری پرداخته شد و باتوجه به مباحث پیشین به نتیجه گیری پرداخته شد

کلیدواژه ها

شهر الکترونیک، دولت الکترونیک، توسعه پایدار، توسعه پایدارشهری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.