بررسی روند تغییرات مسکن در شهر ارومیه و ارائهی پیشنهادات جهت توسعه پایدار شهر
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
- کد COI اختصاصی: NSIA01_361
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 757
نویسندگان
دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری
دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری
دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری
چکیده
مسکن در میان نیازهای انسان یکی از نیازهای مهم تلقی میشود. در دنیا، سیاستگذاری مربوط به مسکن، یکی ازتوصیفی – » و روش بررسی آن « کاربردی- توسعهای » سیاستهای مهم به شمار میرود. نوع تحقیق در این پژوهشمیباشد. در این مقاله سعی میشود که از آمارها و اطلاعات « شهر ارومیه » ، است و جامعهی آماری مورد نظر « تحلیلی ارگانهای زیربط نظیر مرکز آمار ایران، وزارت مسکن و بانک مرکزی جمهوری اسلامی و سازمان مدیریت و برنامه ریزیاستان استفاده و سیر تحولات مسکن در شهر ارومیه در طول دهههای اخیر و آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکنسال 1390 مورد ارزیابی قرار گیرد و مقایسه اجمالی شاخص های مسکن در شهر ارومیه با شاخص های مسکن در مناطق شهری استان آذربایجان غربی و کشور صورت می گیرد تا تصویر روشنی را از وضعیت مسکن در شهر ارومیه ارائه1365 وضعیت شاخصهای کمی مسکن این شهر روندی رو - کند. نتایج این بررسی نشان میدهد که طی سالهای 90 به بهبود داشته است و در مقایسه با مناطق شهری استان دارای شرایط بهتری است. اما نسبت به مناطق شهری کشور در مرتبهی پایینتری قرار دارد. در مرحلهی بعدی مناطق مناسب برای توسعهی آتی شهر برای واحدهای مسکونی پرداخته شده، در پایان سعی شده راهکارهای مناسبی درجهت بهبود وضعیت مسکن ارائه گرددکلیدواژه ها
تغییرات کمی مسکن، تغییرات کیفی مسکن، توسعه پایدار، شهر ارومیهمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.