بررسی کمی پالسهای نزدیک گسل توسط روش بکر با استفاده از آنالیزگسسته ویولت

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: همایش ملی معماری، عمران و توسعه نوین شهری
  • کد COI اختصاصی: NSIA01_111
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 567
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امین قلی زاد

استادیار, گروه عمران, دانشکده فنی و مهندسی, دانشگاه محقق اردبیلی

آرش پورصدراله

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه, گروه عمران, دانشکده فنی و مهندسی, دانشگاه محقق اردبیلی

چکیده

در سالهای اخیر, محققین شاهد اثرات متفاوت زلزلههای نزدیک گسل و دور از گسل بودهاند, اینگونه ارتعاشات معمولاًدارای یک مدت زمان کوتاه, با یک پالس ویژه با دامنه زیاد و دوره تناوب متوسط تا بلند است که باعث افزایش دامنهطیف پاسخ در محدوده پریود بلند میشود. این پالس با بزرگی زمینلرزه به صورت مستقیم در ارتباط است و همراه با افزایش آن, افزایش میابد. بنابراین به دلیل ماهیت متفاوت اینگونه لرزهها و تأثیرات آنها بر روی سازه, لازم است اینرکوردهای پالسدار از سایر رکوردها جدا گردند. بیشتر روشهای موجود کیفی و بر اساس قضاوت مهندسی بوده, بکر روشی کمی را برای مشخص کردن اینگونه رکوردها مطرح نمود. در این مقاله روش بکر با استفاده از آنالیز گسسته ویولت برای شناسایی رکورد نزدیک گسل مورد استفاده قرار میگیرد.

کلیدواژه ها

پالس نزدیک گسل , آنالیز گسسته ویولت, جهت پذیری پیشرونده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.