مقایسه عارضه های سازمانی اعضای هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا با اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ICMNG01_616
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 790
نویسندگان
عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا
عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا
کارشناسی ارشد دانشگاه بوعلی سینا
چکیده
هدف از این پژوهش مقایسه عارضه های سازمانی اعضای هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا با دانشگاه علوم پزشکی همدان در سال تحصیلی 92-91 بوده است. روش پژوهش توصیفی از نوع پیمایشی است. جامعه آماری آن شامل کلیه اعضای هیات علمی دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه علوم پزشکی همدان به تعداد 741 نفر است. حجمنمونه با استفاده از روش تصادفی طبقه ای نسبی و از جدول کرجسی و مرگان به تعداد 254 آزمودنی انتخاب شده است. جهت جمع آوری داده ها از پرسشنامه عارضه های سازمانی ویزبورد (1987) استفاده شد. جهت تعیین روایی پرسشنامه از روش روایی محتوایی و پایایی این پرسشنامه با استفاده از روش آلفای کرانباخ 0/87 برآورد گردیده است. نتایج پژوهش حاکی از آن است که میزان عارضه های سازمانی دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه علوم پزشکی همدان کمتر از حد متوسط (3) است. که بیشترین میزان عارضه سازمانی در زیرمقیاس مقاصد و کمترین عارضه سازمانی در زیرمقیاس روابط است. نتایج آزمون t برای گروه های مستقل نشان داد که میانگین عارضه سازمانی دانشگاه بوعلی سینا (2/84) بزرگتر از دانشگاه علوم پزشکی همدان (2/82) است؛ و این تفاوت در سطح 0/05 معنادار است. بنابراین با 95% اطمینان می توان نتیجه گرفت که عارضه های سازمانی دانشگاه بوعلی سینا بیشتر از دانشگاه علوم پزشکی است.کلیدواژه ها
عارضه های سازمانی، اعضای هیات علمی، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه علوم پزشکی همدانمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.