کمپوست فرصتی برای رشد و توسعه صنعت کشاورزی ارگانیک
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر، پاک و کارآمد
- کد COI اختصاصی: WINDCONF06_046
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 856
نویسندگان
دکترای معماری و شهرسازی ، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند رباط کریم وبهارستان
دکترای تکنولوژی محیط زیست ، دانشجوی دکترای طراحی منظر و محیط زیست
دانشجوی کارشناسی ارشد ریاضی ، کارشناس آمارو اطلاعات سازمان مدیریت پسماند رباط کریم و بهارستان مسئول مکاتبات
چکیده
محیط زیست یک امانت است که باید برای آیندگان به ارث بگذاریم اما رشد علوم و تکنولوژی و توسعه زندگی شهرنشینی همزمان با افزایش جمعیت متأسفانه منجربه بروز اختلالات و آلودگیهای فراوان زیست محیطی گردیده که برای حل معضلات بوجودآمده باید بطوراساسی راهکارهای اثربخشی اندیشید. مشکلات عدیده ای همچون تولید بی رویه پسماند و آلودگیهای ایجاد شده توسط پسماندها در خاک و آب و هوا نه تنها سلامتی بشریت را به خطر می اندازد بلکه هزینه های مضاعفی را به جهان تحمیل می نماید . اما این تمام ماجرا نیست و آلودگی آب و هوا و خاک تنها از طریق پسماندها صورت نمیگیرد بلکه صنعت کشاورزی هم به نوعی سلامت و محیط زیست را تهدید می نماید . به گونه ای که با برنامه ریزی اصولی و منطقی با هدف کاهش اثرات نامطلوب بر سلامت انسان و محیط زیست می بایست اقدامات جدی در خصوص ساماندهی پسماندها و اجرای کشاورزی ارگانیک صورت پذیرد.برای حل معضلات مطروحه در بخش پسماند و کشاورزی دانشمندان ، متخصصان و کارشناسان راهکارهای گوناگونی را ارائه نموده اند که میتوانند تاحدودی مشکلات را رفع نمایند از آن جمله استفاده از کودهای ارگانیک که هم در حل مشکلات مربوط به پسماند مؤثر واقع شود و هم در بخش صنعت کشاورزی . این مقاله به بررسی موضوعی پسماند و کشاورزی ارگانیک میپردازد تا شاید بتواند در تشویق عموم مردم در استفاده از کودهای ارگانیک تأثیر گذارباشد.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.