طراحی یک مبدل کسکود افزاینده راندمان بالا برای استفاده در پیلهای خورشیدی
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر، پاک و کارآمد
- کد COI اختصاصی: WINDCONF06_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 758
نویسندگان
استادیاردانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران
دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران دانشجوی کارشناسی ارشد
چکیده
با افزایش گازهای گلخانه ای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر روز به روز بیشتر شده و با توجه به اینکه ایران دارای ساعات تابش نور آفتاب بالایی است انرژی خورشیدی در کانون توجهات محققان قرار دارد. طراحی مبدلهای با بهره و راندمان بالا برای این سیستمها از اهمیت ویژه ای برخوردار است کهدر این مقاله یک مبدل افزاینده کسکود برای استفاده در سیستمهای پیل خورشیدی با رنج تغییرات بالا در ولتاژ ورودی ( به دلیل اینکه ولتاژ خروجی پیلهای خورشیدی در اثر تغییرات تابش آفتاب در طول روز تغییر می کند و این تغییر رنج بالایی را دارد مبدل مورد نظر باید قابلیت سازگاری با تغییرات وسیع در ولتاژ ورودی را داشته باشد ) ارائه شده است که شامل دو زیر مبدل ( مبدل بوست سنتی و مبدل بوست هیبرید ) می باشد. مبدل بوست هیبرید که در واقع یک مبدل بوست سنتی است که به ای خازن مبدل بوست از دو خازن استفاده می کند که این امر بهره و راندمان در این مبل را افزایش داده است. در بخش دوم روابط تک تک زیر مبدلها با تجزیه و تحلیل زمان خاموش و روشن بودن کلیدها استخراج شده و سپس با اسفاده از این روابط، رابطه بهره ولتاژ مبدل کلی به دست آمده است. در نهایت در بخش سوم مبدل پیشنهادی طبق مشخصات المانها که در جدول 1 قید شده است در محیط Simulink نرم افزار Matlab شبیه سازی شده و نتایج و شبیه سازی نیز در مقاله آمده است.کلیدواژه ها
مبدل DC-DC، کسکود ، راندمان بالا ، پیل خورشیدیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.