افزایش راندمان پیل سوختی میکروبی با اصلاح غشا نفیون
- سال انتشار: 1393
- محل انتشار: ششمین همایش علمی تخصصی انرژی های تجدید پذیر، پاک و کارآمد
- کد COI اختصاصی: WINDCONF06_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2029
نویسندگان
کارشناسی ارشد شیمی_ محیط زیست
دکتری مهندسی شیمی
دکتری شیمی تجزیه
چکیده
پیل سوختی میکروبی یک راکتور زیستی است، که از طریق واکنش کاتالیستی و استفاده از میکروارگانیسم ها بعنوان کاتالیزور حیاتی، انرژی شیمیایی پیوند ترکیبات را مستقیم به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. بحران انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای، باعث ایجاد انگیزه برای استفاده از منابع تجدید پذیر شده است. در جوامع تحقیقاتی پیل سوختی میکروبی به عنوان راهکاری برای تولید انرژی، بدون انتشار کربن به محیط زیست مطرح می باشد. در حال حاضر کاربردهای واقعی این سامانه در جهان به دلیل تولید جریان کم و هزینه بالای ساخت آن محدود است. یکی از بخش های موثر در راندمان پیل سوختی میکروبی، غشا تبادل پروتون است. در این تحقیق جهت بالا بردن راندمان آن، از ترکیب نفیون و پیرول استفاده شد و راندمان دستگاه با زمان پلیمر کردن غشا مورد بررسی قرار گرفت است. غشا های اصلاح شده بوسیله آزمون میکروسکوپ الکترونی پویشی مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفتند. راندمان دستگاه در شرایط ثابت برای غشا و غشاهای اصلاح شده بررسی شد. نتایج این پژهش نشان داد که با اصلاح غشا نفیون توسط پیرول، راندمان در پیل سوختی میکروبی 74 درصد افزایش یافت.کلیدواژه ها
پیل سوختی میکروبی، پیرول، نفیون، انرژی تجدیدپذیرمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی انواع تهدیدات و شدت آنها در زیستگاههای کلان ایران
- اجرای پایلوت نانوپوشش سیلیکونی بر روی تجهیزات عایقی پست های منتخب تهران و مشهد و بررسی نتایج عملکرد میدانی
- تدوین دستورالعمل برای استفاده از نانوسیالات خنک کننده نیروگاهی
- تولید نانو الیاف کامپوزیتی کربن/ NiMoO۴ به روش الکتروریسی
- پوششش دهی و آزمون مقره های سرامیکی ۷۰ کیلو نیوتون با مواد سیلیکونی حاوی نانو ذرات سیلیکا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.