نقش یادگیری مبتنی بر تیمTBL در جذب سرمایه های فکری و مدیریت دانش

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: سومین همایش ملی سالیانه علوم مدیریت نوین
  • کد COI اختصاصی: CMMS03_499
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 721
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهراسادات موسوی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، دانشکده علوم انسانی، گروه مدیریت آموزشی ساوه، ایران

امیرحسین محمد داودی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، دانشکده علوم انسانی ،گروه مدیریت آموزشی ساوه، ایران

علیرضا رضایی آبگلی

استادیار دانشگاه فرهنگیان واحد قم، پردیس حضرت معصومه ()س)،گروه علوم تربیتی قم ،ایران

چکیده

امروزه اعتقاد بسیاری از صاحبنظران بر اجرای فعالیت های تیم محور، و تاثیر شگرف فعالیت های تیمی و مشارکتی بر دستیابی به اهداف سازمان و حل مسایل و مشکلات موجود در آن می باشد. بی تردید برای فایق آمدن بر مسایل موجود در سازمان و نیل به اهداف تعیین شده، باید دانش آشکار و نهان موجود در سازمان، شناسایی، جذب و مورد استفاده قرار گیرد، و این مهم جز در سایه یادگیری میسر نخواهد بود. چرا که یادگیری کلید رشدو توسعه افراد و وسیله ای برای جذب سرمایه های فکری و دستیابی به اهداف سازمان محسوب می شود. در این میان یادگیری تیمی از جمله راهبردهای نوین و ارزشمندی است که با مشارکت افراد در یادگیری و استفاده از تجارب یک دیگر در جذب، توسعه و مدیریت دانش در محیط های آموزشی و سایر سازمان ها نقش مهمی دارد. بدین معنا که در یادگیری تیمی، تیم ها قادرند به عنوان یک هویت واحد، تفکر نموده، خلق نمایند و بیاموزند ، و در راستای هدفی مشترک به فعالیت بپردازند. دراین رویکرد، فرصت یادگیری و بهره مندی از تجارب یکدیگر و دانش موجود در سازمان برای تمامی افراد فراهم آمده و روحیه همکاری ومشارکت تقویت می شود و اعضا در برابرخود و دیگران مسؤل، و دانش نهفته در سازمان برای همه افراد آشکار و در دسترس قرار می گیرد. در این مقاله سعی داریم ضمن یافتن پاسخی بر این پرسش که یادگیری تیمی چه نقشی در جذب سرمایه های فکری و استقرار مدیریت دانش در سازمان ها دارد؟ به ارایه مفاهیمی از مدیریت، مدیریت دانش ،سرمایه فکری و یادگیری های تیمی و مشارکتی بپردازیم

کلیدواژه ها

یادگیری مبتنی بر تیم TBL، یادگیری مشارکتی، مدیریت دانش، سرمایه های فکری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.