بررسی اثر مشخصسازی سیالات هیدروکربنی در مدلسازی تشکیل رسوب واکس
- سال انتشار: 1385
- محل انتشار: یازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
- کد COI اختصاصی: NICEC11_589
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2043
نویسندگان
دانشکده مهندسی شیمی - دانشگاه صنعتی سهند
پردیس دانشگاه صنعتی سهند - تبریز
چکیده
برشهای سنگین هیدروکربنی تشکیل دهنده بخش مهمی از سیالات هیدروکربنی هستند که هنگام تعیین خواص ترمودینامیکی و رفتار حجمیشان توسط معادلههای حالت، مشکلات عمدهای را به وجود میآورند. این مشکلات از مشخصسازی نامناسب برشهای سنگین ناشی میشود. مشخصسازی مناسب اجزای سنگین، به خصوص زمانی که معادلات حالت مکعبی و/ یا مدلهای ترمودینامیکی تشکیل فاز جا مد برای توصیف رفتار پیچیده سیالات مخزنی مورد استفاده قرار میگیرند، اهمیت بسیار زیادی مییابد. در این کار، اثر مشخصسازی اجزای سنگین در مدلسازی ترمودینامیکی تشکیل رسوب واکس،با استفاده از مدلهای مختلف شاملPan ، Won و مدل پیشنهادی، بررسی شده است. برای مشخصسازی جزء سنگین با استفاده از دو جزء C10+ , C7+ جزء مجازی، انجام شده است. نتایج نشان میدهد که برای پیشبینی بهتر تشکیل رسوب واکس، توزیع جزء سنگین، ضروری است.توزیع + 10C با استفاده از یک تابع توزیع مناسب به روش نیمه پیوسته، بهبود قابل توجهی در پیشبینی دما و مقدار رسوب واکس در مقایسه با توزیع جزء + 7C نشان داده است. در پیشبینی WAT و مقدار رسوب واکس، مدل پیشنهادی نتایج بهتری در مقایسه با دو مدل دیگر (Won & Pan) نشان داده است.کلیدواژه ها
جزء سنگین ؛ مشخصسازی ؛ مدلسازی ؛ رسوب واکس ؛ عدد کربن منفرد ؛ جزء مجازی ؛ نیمه پیوستهمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.