طراحی سیستم نگهداری بهینه تونل انتقال آب سد رودبار لرستان بر پایه روش های تجربی و مدل سازی عددی با استفاده از نرم افزار فلک دو بعدی

  • سال انتشار: 1393
  • محل انتشار: کنفرانس ملی علوم معدنی
  • کد COI اختصاصی: ICMSM01_185
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 982
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آزاد تیموری

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران

کوروش شهریار

استاد گروه معدن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران، ایران

احمد اسدی

استادیار گروه معدن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران، ایران

چکیده

سد رودبار لرستان در فاصله حدود 100 کیلومتری جنوب شهرستان الیگودرز در استان لرستان واقع گردیده است. مورفولوژی رودخانه رودبار در این م حدوده و چرخش مسیر آن در پائین دست محل احداث سد به گونه ای است که اختلاف ارتفاعی طبیعی حدود 300 متر را ایجاد می کند. هدف از این سرح استفاده از پتانسیل توپوگرافی منطقه برای تولید انرژی الکتریکی است. در این پژوهش طراحی سیستم نگهداری بهینه تونل انتقال آب سد به قطر 9/25 متر، با استفاده از روش های تجربی انجام شد و در ادامه جهت قابل اعتماد بودن نتایج و مقایسه ی آنها، م دل سازی عددی با استفاده از نرم افزار فلک دوبعدی انجام شد. در ادامه تنش وارد بر تونل محاسبه شد. در نهایت پس از نصب سیستم نگهداری جابجایی ها محاسبه شد و جهت کنترل جابجایی های اطراف تونل سیستم نگهداری یک لایه شاتکریت به ضخامت 35 سانتی متر با شبکه های 10x10 با میلگرد قطر 6 میلی متر پیشنهاد شد.

کلیدواژه ها

تونل، سیستم نگهداری، مدل سازی عددی، روش های تجربی، فلک دوبعدی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.